Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit kérhetnék ezért a...

Mennyit kérhetnék ezért a motorért?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ez egy Komár, de sajnos nem tudom a típusát. Mivel rossz állapotban van gondoltam arra, hogy alkatrészben árulva többet kapnék, de nem tudom eldönteni mi legyen.

2012. jan. 18. 22:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
4-10 k
2012. jan. 18. 22:25
 2/11 tetro ***** válasza:
ez egy halom vas.
2012. jan. 18. 22:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem azért mondom, de erre így ránézve azt mondom hogy ezt már csak a méhtelepre tudnád leadni vasként, pár ezerért. Na most ha van elég szabad időd kézügyességed és sok minden más akkor szépen helyre tudnád pofozni ezt a gépet. Először is mivel már egy jó sok évtizedes por kövesedett rá le kell takarítani minden rését, a motort is ha értesz hozzá vagy egy ismerősöd aki tudna segíteni szerintem arra is ráférne egy takarítás. Esetleg ha olcsón bontott alkatrészekből még helyre is pofozhatnád úgy hogy üzemképes legyen, és persze egy új festés sem ártana neki. Ha erre van időd, energiád, kézügyességed, akkor szépen helyre pofozhatnád és akkor akár 20-25 ezret és elkérhetsz érte. De így maximum 5000 Ft-ot kapnál érte, vasként.
2012. jan. 18. 22:39
 4/11 A kérdező kommentje:

Igen tudom, hogy nem kímélte az idő, én is hasonlóan vélekedtem (mint 2. kommentelő) amikor megláttam.

Utolsótól kérdezem, kb mennyiből tudnám felújítani egy tűrhető motorrá? Mert még lehet bele is vágok.

2012. jan. 18. 22:50
 5/11 anonim ***** válasza:
képeket rakd már vissza kérlek, nekünk van komar és érdekel ez milyen állapotú
2012. jan. 19. 19:12
 6/11 A kérdező kommentje:
fent van, nekem még megnyitja, de ha tényleg nem oké megint feltehetem.
2012. jan. 20. 15:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Most megnyitotta hála, de tegnap nem :S

Kuplung felőli oldalon a lámpa mögött keresd a kosz :( alatt az adattáblát! remélhetőleg kitudod olvasni a típust és a gyártási évet.

Komar 3 szerintem, egy MR 2352. És ezt szerintem senki sem fogja így megvenni... max. letakarítva, alkatrésznek. Én ingyen is megszabadítanálak tőle. Hol laksz? :D

2012. jan. 20. 16:54
 8/11 A kérdező kommentje:

hahaha :) odaadom ingyen ha adsz 4000 forintot. :D

Kösz az infót holnap reggel megnézem.

2012. jan. 20. 23:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Nos? Megnézted? Merre laksz írd meg! Ha a közelben 2.5ezerért elhozom.
2012. jan. 21. 15:53
 10/11 A kérdező kommentje:

Szinte majdnem ugyan ez :D

[link]

Nah ez ált a cuccon:

Predom-romet

2352 W

1981

120kg

2012. jan. 21. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!