Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyit kérhetnék ezért a képért?

Mennyit kérhetnék ezért a képért?

Figyelt kérdés

Ezt a 80x60-as gyönyörű gobelin képet valaki szeretné megvenni tőlem. Mennyit lehetne kérni érte?

[link]

2009. okt. 25. 22:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
18%
nem tudom, én nem adnék érte semennyit.
2009. okt. 25. 22:58
 2/15 A kérdező kommentje:
Te nem értékeled ugy látszik a múvészetet. És valószinű emiatt nem is értesz hozzá. Káááááááááááááááár!
2009. okt. 25. 23:05
 3/15 anonim ***** válasza:
18%

én sem adnék érte semmit

max pár ezres

2009. okt. 25. 23:10
 4/15 anonim válasza:
35%
Én adnék érte 2 Ft-ot :D Mer azt 0ra kerekítjük XDXD
2009. okt. 25. 23:15
 5/15 anonim ***** válasza:
52%

szerintem is pár ezres

max 4-5000 ft

2009. okt. 25. 23:26
 6/15 anonim ***** válasza:
48%
Nekem annyira nem jön be, de biztos, akinek tetszik adna érte 1-2 ezer forintot, de gondolom, munka több volt vele, szerintem, ne add el, tartsd meg, ha tetszik.
2009. okt. 26. 00:00
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát, én értékelem a művészetet, de gobelinért nem adnék pénzt. Érted ilyeneket a nagyanyám művészkedik, vagy mondjuk én, ha elmegyek a játékboltba veszek egy ilyen sablont és a számok szerint kivarrom. :S
2009. okt. 26. 00:15
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérhetsz érte bármennyit,de sajnos pár ezresnél nem adnának érte többet.Ilyen ez a mai világ,és ennyire értékelik mások munkáját.Elég szomorú,de ez van...

(gondolom az alapanyag is több volt 10ezernél)

Megpróbálhatod,csak ne a vaterán,mert az egész egy rakás sz*ar!Ha nem lenne válság,és ilyen baromi túlkínálat ilyenekből. kb 20-30ezerre saccolnám az értékét.

2009. okt. 26. 00:54
 9/15 A kérdező kommentje:
00.54-gyel értek egyet. Én is 25.000.- körül gondoltam. Így sincs megfizetve a munkadij, dehát ez a mai valóság. A többieknek: Az, hogy ma a gobelin nem érték, nem jelent semmit. Egyszercsak ujra a reneszánszát élheti és akkor ujra divatba jön. Vannak ismerőseim, akiknek egyetlen kép sincs az otthonában. Egyszerűen nincs igényük rá. Én el sem tudnám képzelni ezt. Az én lakásom olyan, mint egy kis galéria. Gyönyörűbbnél-gyönyörübb képek előtt mulathatom az időt és a vendégeim is csodálatosnak tartják. Hivatalosan utána néztem, a gobelin egyetlen öltése /anyaggal, munkadijjal együtt/ 150.-ft. Tehát az eszmei értéke megvan. Majd egyszer eljön az ideje is.
2009. okt. 26. 10:35
 10/15 anonim ***** válasza:
64%
Ezért én sem adnék semennyit sem (hogy megérje eladni tényleg 20-30 ezer körül van a költsége), és értek a művészethez, én is alkotó ember vagyok, és ez NEM művészet. Átlag ember megveszi a kanapéja színéhez oszt helló, meg hogy milyen kis édes. Szörnyű. Látványra csak egy olcsó giccs, hiába volt sok munka és sok pénz az elkészítése. Én egyébként sem szeretem igazán a goblein képeket, de szerintem ott is lehet olyat alkotni, amit már lehet műalkotásként értékelni.
2009. okt. 26. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!