Mennyit kérhetnék ezért a képért?
Figyelt kérdés
Ezt a 80x60-as gyönyörű gobelin képet valaki szeretné megvenni tőlem. Mennyit lehetne kérni érte?
2009. okt. 25. 22:21
11/15 anonim válasza:
már bocsi, de az eszmei értéket senki nem fizeti meg. ha vkinek azért értékes egy tárgy, mert valamilyen emléke fűződik hozzá, akkor az csak annak az embernek érték, akinek az emlékeit érinti. mások számára az nem jelent semmit.
12/15 anonim válasza:
miért kérdzed tőlünk mennyit kérhetsz érte, ha pontosan tudod, hogy mennyit akarsz (25 rugót) ???
Egyik ismerősöm festő szépen fest tényleg , kiállítása is volt, nhaa az ő egyik, nem tudom mekkora képét vették meg 70 ezerért. A tehetsége miatt, hogy eldönti mit fest játszik a színekkel, nem pedig sablonra varr
13/15 A kérdező kommentje:
Utolsónak! A képet nem nagyságra adják. Lehet egy 5x5-ös kép is hetvenezer és lehet egy 120x100-as is 10 ezer! Sőt: lehet egy olyan "mázolmány" is 300.000.-, amelyik portréban maga a modell sem ismer magára. Attól függ, ki az alkotó és mennyire futtatják.
2009. okt. 26. 16:53
14/15 anonim válasza:
Te jöttél a mérettel atzért írtam én is méretet...de lehet ekkora se volt a képe sőt...
Szal ezért max az alapanyag ára...mintha vki vette volna Neked hogycsináld meg :D...de utólag talán annyi se
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A hozzászólásokat berekesztem. Már nem aktuális!
2009. okt. 27. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!