Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Másnak is ilyen "gáz" az...

Másnak is ilyen "gáz" az anyagi helyzete?! Én nem dolgozom, csak a párom, persze nem azért mert nem akarok dolgozni. Hova jutunk?

Figyelt kérdés
Másnál is közel 50 ezer forint a rezsi??ha ebbe csak 15ezres gázszámlát számolok!A párom fizuja nem is elég erre,miután kifizeti a gyerektartást,hitelt..Mivel a "drága"miniszter úr,levitte a segély összegét,valamint bevezette a baleseti adót,így ebbe a hónapba több mint 10 ezrrel kevesebb a bevételünk!!Marad vagy 30 ezer,amiből még be kell vásároljak és van egy 5 évesünk is még..
2012. febr. 21. 08:13
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
40%

Tudod kérdező, eddig megértettelek, de komolyan! Azért nem mész dolgozni, mert nincs a faluban óvoda?????? Nálunk sincs! De a másik, kicsit nagyobb faluban van. Meg a kicsit messzebb lévő városban is! Persze korán kelünk, a gyerek is, de mégis jobb neki, mintha soha semmire nem lenne pénzünk, spórolni kéne a vízzel, fűtéssel, ruhákkal.

Tényleg bocs, de te csak a kifogásokat keresed.....

2012. febr. 21. 16:35
 22/25 anonim ***** válasza:

"Azért nem mész dolgozni, mert nincs a faluban óvoda?????? "

Nem látom, hogy hol írta a kérdező, hogy nincsen óvoda a faluban, ahol élnek??

Szerintem arra értette, hogy nincs semmi náluk, hogy nincsen semmi munka. Ez nálunk is ugyanígy van. És a gyereket nincsen aki rendezze. Ez is ismerős nekem. De gondolom te nem vagy és nem is voltál még ilyen helyzetben ezért nem is gondolnád, hogy nem mindenkinek van a háta mögött segítség. Nekünk sincs senki, vagyis van egy anyám, aki szintén műszakozik, így ő rá sem tudok számítani. Kerestem olyan valakit, akiben meg lehetne bízni, s felfogadni amolyan bébiszitterként, de nem találtam senkit. Igaz csak annyi időre kellene, míg elviszi őket oviba vagy suliba. Az a pláne benne, hogy a ki falubeli, az sem tud megbízható embert ajánlani!

2012. febr. 21. 17:09
 23/25 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti!!VAN óvoda,de 7-től csak..szerinted hova tudok járni 9-10-re dolgozni??Munkahely nincs!vinném én a gyereket a közelebbi városba,csak kapnék munkát..kelnék énis korán!!NEM kifogások,elhiheted.Kívánom egyszer kerülj hasonló helyzetbe,és old meg egyedül!Valamint kapj te is valakitől ilyen hozzászólásokat amit te írtál..
2012. febr. 21. 19:13
 24/25 anonim válasza:

szia! Most akadtam erre a kérdésre.

Mióta kiírtad a kérdést, változott valamit a helyzetetek?

Mi is pár 10.000 ft-ból élünk, bár van munkánk (és 5-féle hitelünk), mégsem jutunk 1-ről 2-re. Nekünk most 6 éves a gyermek.

Nekünk is 50 rugó a rezsi (az évi 1 plató fa megvételéről még nem is beszéltem), bár nálunk télen is 23 fok van, ebből a luxusból nem szeretnék engedni.

Családi házban élünk.

Na, pedig én a Dunántúlon lakom, el tudom képzelni, mi van másfelé, és most már pestiek is szoktak írogatni, ráadásul fiatal, egyedülálló fiúk érettségivel (tudom, kitörölhetjük vele a *-ket), hogy nem találnak munkát.

Most azt is mondhatnám, hogy ettől rosszabb már nem lehet, de itt Magyar.on minden elképzelhető...

Szóval képes vagyok csomót gyalogolni itt a faluban, hogy mindent a legolcsóbbért vegyek meg a boltban, bugyit sem veszek, csak ha nagyon muszáj, turiból, leárazásoknál, aukciós oldalakról vásárolok, ha nagyon kell valami, bár már sehol sem olcsó semmi, még a turiban sem.

Már elkezdtem a száraz zsömlét, kenyeret reszelgetni, h zsemlemorzsára se kelljen költenem, fürdővízből merek vizet leönteni a wc-t, vagy felmosni, szétvágom a kechapos, mustáros flakont, hogy az utolsó cseppig kiszedjem a tartalmát, ilyeneken "spórolok".

Annyira nem akarok panaszkodni, mert születhettem volna Afrikába is, bár lassan ott is jobb lesz a helyzet...

2012. jún. 19. 19:16
 25/25 A kérdező kommentje:
nem a helyzet,nem változott.Lassan rosszabb is.Mostmár 4 állandó gyógyszerem is van így 27 évesen.Legszívesebben meghalnék,nincs semmi értelme az életemnek...elegem van!!
2012. jún. 21. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!