Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Másnak is ilyen "gáz" az...

Másnak is ilyen "gáz" az anyagi helyzete?! Én nem dolgozom, csak a párom, persze nem azért mert nem akarok dolgozni. Hova jutunk?

Figyelt kérdés
Másnál is közel 50 ezer forint a rezsi??ha ebbe csak 15ezres gázszámlát számolok!A párom fizuja nem is elég erre,miután kifizeti a gyerektartást,hitelt..Mivel a "drága"miniszter úr,levitte a segély összegét,valamint bevezette a baleseti adót,így ebbe a hónapba több mint 10 ezrrel kevesebb a bevételünk!!Marad vagy 30 ezer,amiből még be kell vásároljak és van egy 5 évesünk is még..
2012. febr. 21. 08:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Szia. Igen, én is így vagyok, mint te. Nálunk is a férjem dolgozik csak. Nekem volt alkalmi munkám egy boltban, de már az sincs sajnos. Több, mint 3 éve vagyok munkanélküli. Iszonyat nehéz így. Lejárt a második gyermekemmel a gyes, kivettem a szabimat, majd elküldtek a munkahelyemről. Mondjuk nem csak engem, akkor olyanokat is, akik aktívan dolgoztak. Keresek keresek, de semmi!
2012. febr. 21. 08:24
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Én se dolgozok, de nem azért, mert nem akarok, hanem azért, mert sokáig olyan egészségi problémám volt, amivel nem tudtam dolgozni.Közben a munkanélküliség tovább nőtt, már tulajdonképpen önkéntes munkára, ingyen sem kell ember sehova.A gázszámla nálunk 31000 volt múlt hónapban, de csak azért, mert a mínusz 10 fokokban néha merészeltük kicsit nagyobbra venni a fűtést, hogy épp meg ne fagyjunk!

Spórolunk mindenen, ahogy tudunk, de anyámnak a 80000 nyugdíja szinte mind csak rezsire megy, a kaját meg én állom, de arra sem futja normálisan.És akkor még öltözködni, szórakozni is kellene néha , nem?"kedves " miniszterurak?!Szerencsére a könyvtár nem nagy költség, oda rendszeresen járok, az kulturált és olcsó kikapcsolódás.Undorító, ami ebben az országban van!Mindenhonnan csak nyúznák az embert, mindent csak elvennének, de cserébe ne várj semmit, ami kaphatsz, az esetleg csicskamunka a nagy semmiért.Fúj!

2012. febr. 21. 08:25
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is gáz, pedig én is dolgozom. Az én fizum elmegy a rezsire, és az albérleti díjra. Apa fizetése marad minden egyéb másra. Dolgozik hétvégente is, hogy meg legyen minden normálisan. Most nyaralásra gyűjtünk. Nagyon büszke vagyok rá, hogy ennyit dolgozik értünk.
2012. febr. 21. 08:29
 4/25 anonim ***** válasza:
59%
Ilyenkor hol vannak akik azt fröcsögik, hogy tud dolgozni, aki akar?Meg van munka, csak keresni kell.Nosza, ajánlhatnának valami munkát, mert én ugyan hiába keresek, nincs, mostanság csak férfi szakmunkásoknak való munkákat találok, én pedig nem vagyok férfi, szóval hiába van munka, ha nem jelentkezhetek rá.Ez van.
2012. febr. 21. 08:30
 5/25 A kérdező kommentje:
igen,nekünk is 33000ft volt a gázszámla most..közölte a párom a hétvégén,hogy 10 ezer forintunk van fizetésig úgy vásárolgassak..gyűlölöm,hogy meg kell gondoljam mit vehetek meg..még én lemondok dolgokról,de a kicsinek nem mondhatom,hogy nincs..nálunk is van,volt olyan,hogy havi szintem 28 napot dolgozott a párom..
2012. febr. 21. 08:38
 6/25 anonim ***** válasza:
42%
Na igen, én is várom azokat a beszólogatókat, akik azt beszélik, "csak keresni kell"...
2012. febr. 21. 08:38
 7/25 anonim ***** válasza:
Nekünk is sok a rezsi, plusz a lakáshitel.. Mi fával fűtünk, de spórolni kell, hogy kitartson.. A két kicsi gyerekem megérti, hogy mit tudunk megvenni és mit nem. Muszáj megtanulniuk nekik is, én azt gondolom. Nekünk nincs már 10 ezer forintunk sem jövő péntekig sajnos.. Talán a fele csak. Viszont vannak állataink, éhen talán nem halunk. No meg én rakok el minden évben savanyúságot, lekvárt meg miegymást.
2012. febr. 21. 08:42
 8/25 A kérdező kommentje:
nekünk is tele a fagyó szerencsére,meg vannak csirkék is..de annyi mindenre kell még a húson kivül...rettegek,hogy megint beteg lesz a kicsi,már kigyógyult,de több mint 10 ezer volt a gyógyszere..
2012. febr. 21. 08:44
 9/25 anonim ***** válasza:
Hát igen.. Ez nálunk is így van, hogy mi lesz, ha beteg lesz az egyik gyerek, vagy mindegyik? Mert nálunk ez úgy szokott lenni, hogy az egyikük lebetegszik, nem sokra rá a másik is. Ritka, hogy csak az egyikük kap el valami nyavalyát. Nem is tudom mit tennék akkor.. :(
2012. febr. 21. 08:47
 10/25 anonim ***** válasza:
25%
Én nem tudom, hogy mindenkinél ennyire rossz-e a helyzet, csak azt látom, hogy mindenki nyavalyog, de ha változtatni kellene az életén, az már nem megy. 50 ezer forint a rezsi?? Palotában laktok? Nekem egy kis 70m2-es lakásom van és a leghidegebb téli hónapokban is 30.000 Ft a rezsim mindennel együtt, nyáron meg kb. 18.000-22.000 Ft. (Persze nem távfűtéses lakás, meg persze nem is 30 fokot tartok a lakásban, mint a legtöbb panaszkodó.) Az pedig hogy nincsen munka az szerintem is csak kifogás sok ember részéről, mert ül otthon a devizahiteles saját lakásában és csak a szűk környéken keres állást, ha már utazni kell, az már neki nem tetszik. Én is dolgoztam már gyárban, mosogattam is ha kellett, voltam gyári munkás, téli hólapátoló, stb. Minden lehetőséget megragadtam, és nem álltam be a panaszkodók sorába, annak ellenére, hogy Magyarországon ez a divat. Panaszkodni.
2012. febr. 21. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!