Másnak is ilyen "gáz" az anyagi helyzete?! Én nem dolgozom, csak a párom, persze nem azért mert nem akarok dolgozni. Hova jutunk?
Én se dolgozok, de nem azért, mert nem akarok, hanem azért, mert sokáig olyan egészségi problémám volt, amivel nem tudtam dolgozni.Közben a munkanélküliség tovább nőtt, már tulajdonképpen önkéntes munkára, ingyen sem kell ember sehova.A gázszámla nálunk 31000 volt múlt hónapban, de csak azért, mert a mínusz 10 fokokban néha merészeltük kicsit nagyobbra venni a fűtést, hogy épp meg ne fagyjunk!
Spórolunk mindenen, ahogy tudunk, de anyámnak a 80000 nyugdíja szinte mind csak rezsire megy, a kaját meg én állom, de arra sem futja normálisan.És akkor még öltözködni, szórakozni is kellene néha , nem?"kedves " miniszterurak?!Szerencsére a könyvtár nem nagy költség, oda rendszeresen járok, az kulturált és olcsó kikapcsolódás.Undorító, ami ebben az országban van!Mindenhonnan csak nyúznák az embert, mindent csak elvennének, de cserébe ne várj semmit, ami kaphatsz, az esetleg csicskamunka a nagy semmiért.Fúj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!