A ti családotok mennyi idő alatt tud félre rakni 5 millió forintot?
Figyelt kérdés
Igazából ez sem valami sok pénz esetleg elég egy alsó közép kategóriás autóra vagy egy lakásfelújításra.2012. febr. 11. 16:13
1/13 anonim válasza:
hogy mennyi idő alatt? 50 ezret mennyi idő alatt tudunk félre rakni, ez is jó és nagy kérdés lenne.
2/13 anonim válasza:
Öt perc alatt... Provokálni akarod a népet vagy mi?
4/13 anonim válasza:
Mármint anyu,apu. Nagynénémék is kb ennyi. Nagyszüleim meg 2 hét...
19L
6/13 anonim válasza:
havi 5ezer ftnál többet nem tudnék félrerakni, de szerintem még annyit sem, de ha nagyon muszáj és 5000rel számolok, akkor kb soha.
örülünk, hogy neked 5millió nem valami sok pénz.
7/13 anonim válasza:
Ha nem fizetnénk lakáselőtakarékosságot, és nem jönne közbe semmi, akkor 10 és fél év kellene ennyi pénzhez.
9/13 anonim válasza:
Ahogy most számoltam... A jelenlegi helyzetemben több, mint 13 év alatt...
Szóval el lehet képzelni, hogy milyen jól állok.
(És így is havi 30.000,- Ft-al számoltam, amit nem biztos, hogy mindig félre tudnék tenni.)
26/L
10/13 anonim válasza:
Attól függ, mire. Az autó és a lakásfelújítás pont nem olyan fontos szerintem, úgyhogy havi 10 ezernél többet nem szánnék rá. Ha valami fontos, akkor 5-8 év alatt ki tudnánk spórolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!