Miért azokat segíti az állam aki adósságot vettek fel. Azokat miért nem akik nem adósodtak el. Hol itt a társadalmai egyenlőség? Milyen logika ez?
"A végtörlesztéssel, nem csak a bankok " veszítenek", hanem minden adófizető, mert állami rész is van benne! "
Nincs benne állami rész, a bankok majd a banki különadóból levonhatják egy részét, de végső soron azt is ők fizetik.
A bankok pedig ezt nyilvánvalóan az adósoktól beszedett kamatokból és költségekből finanszírozzák ezt.
Az hogy te 13 millióra 25miilát fizettél vissza az a te gondod.
Örülj hogy egyáltalán adtak ennyit.Én nem sajnállak téged mert te vetted fel nyilvánvalóan tudtad hogy nem arról szól a történet hogy te miután kaptál 13milliót majd 13fizetsz vissza!!!
Azt meg nem igazán tartom korrektnek hogy felveszünk hitelt utána meg szidjuk mennyire szemét hogy hasznot akar.Szerintem ez inkorrekt magatartás és képmutató is és nem karitatív szervezet a bank.
Nem a bankot védem csak ha ad x milliót valaki akkor ne ugráljon az adós és még neki álljon feljebb főleg úgy hogy saját pénzét viszi kockára.
"Mert ha pl. gazdaság erős lett volna akkor megtörténhetett volna az ellenkezője is hogy 160árfolyam leesik 100ftr és akkor jól jársz."
Az ország meg azért tart itt mert túl sok a hozzád hasonló, aki arra vár, hogy az állam támogassa, ahelyett, hogy kezdene magával valamit.
Ez az egész semmi másról nem szól, mint arról, hogy azon siránkozol, hogy hogyan lehet az, hogy a hitelesek támogatást kaptak, te bezzeg semmit. Szánalmas vagy!
Nem arról szól hanem arról sok sügér felelőtlen felvesz kölcsönöket és utána sír hogy mennyire szemét a bank.Én nem vettem fel kölcsönt mert nem kellett.
Ha te felvettél 13millát svájci frankba te meg forintba kapod és holnap a forint csak 6millát ér vagyis fele annyi az miért a bank baja???Azt te buktad és nyilván tudtad mire vállalkozol.Persze hogy vissza kell fizetni.Csak azt nem értem miért ekkora a szád ha az állam segít rajtad!!!!Rám kiabálsz hülyeségeket aki nem vagyok felelőtlen meggondolatlan.Nem sírok hogy mennyire szar nekem ennyit fizettem vissza
Megjegyzem 13 millád és 25milla visszafizetett az nem a bank nyeresége teljesen mert ő svájci frankba adta oda és abba kéri vissza plusz a kamat.Azért szívtál ekkorát vagy még most is nyögöd.Nem engem segített az ÁLLAM BÁCSI HANEM TÉGED!!!!!SZÓVAL AKKOR KI AKARJA HOGY AZ ÁLLAM TARTSA FENN??TE NEM ÉN!!!!
Én csak felvetettem hogy miért azokat az embereket támogatja az állam aki adósságba veri magát és utána meg fenn hangon hirdeti mennyire rosszul járt.Nem korrekt szerintem csak ennyit akartam írni én nem felelős magatartás.
"Nem engem segített az ÁLLAM BÁCSI HANEM TÉGED!!!!!SZÓVAL AKKOR KI AKARJA HOGY AZ ÁLLAM TARTSA FENN??TE NEM ÉN!!!!"
MÉGIS TE SIRÁNKOZOL ITT FOLYAMATOSAN, HOGY TÉGED NEM TÁMOGAT AZ ÁLLAM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!