Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ki tud megélni ennyi pénzből?

László22 kérdése:

Ki tud megélni ennyi pénzből?

Figyelt kérdés

Na akkor mondjátok meg nekem ki tud megélni a 47000ft-ból.

Érdekelne a ti válaszotok hiszen egyes politikusok szerint meg lehet élni belőle. :D

Az én elmondásom alapján nem lehet, maximum csak akkor ha csöves vagy, tehát nincs rezsid, 2-3 naponta eszel nem veszel új ruhát, nincs cigi kávé, ital. Akkor meg lehet élni de úgy is szűken. Várom a válaszokat. :)

2012. febr. 8. 12:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
60%

Kedves 15:14-es!

Bocsi, elszámoltam, nem 10 ezer a kaja, hanem 20 ezer. Ami úgy jön ki 20-ra, hogy a másik 10 ezer az úgy jön ki, hogy szüleimhez át szoktunk menni enni, meg van amikor tőlünk kapunk kaját meg tisztítószereket stb...szóval ez olyan, mintha kisegítenének kb havi 10 ezerrel, félig-meddig közös háztartásban vagyunk, mivel sajna nekem most nincsen jövedelmem, mert nemrég szűnt meg a munkahelyem, de remélem nemsoká találok majd! Egyébként meg a tisztítószerek meg ilyesmi az nálunk fél évig is elég, tudok spórolni, a fát meg előre megvettük még az ősszel, szóval már arra sem kell költeni, áprilisig kitart, meg van egy csomó rossz fa láda, azokat is fel lehet tüzelni...

25/N

2012. febr. 9. 14:00
 12/12 A kérdező kommentje:
Ennyi szóval az a lényeg hogy lehetetlen dolgot ugatnak fent azok a varacskos disznók, ilyenkor jól szájba kellene rúgni egyet kettőt hogy lássák nem mondhatnak ki csak úgy bármit. Mindegy ez van, azért még várom a leveleket valaki megtudja-e mondani hogy hogyan lehetne megoldani ennyi pénzből a megélhetést, ja és még egy furcsaság ha 47E-ftból meglehet élni akkor a szociális segély miért 22E-ft? :D
2012. febr. 10. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!