Mennyi pénzből éltek 2012-ben?
16-os te nagyon nagy marha lehetsz. "Na ez a faszi is egy élősködő lehet. Mivel keres 700 ezret? Csak nem hímprosti?"
Először is az élősködőt pont arra mondjuk,aki kevesebbet keres mint a párja, és kvázi lehúzza a másikat. Tehát te azt gondolod hogy párom a 700.ezres keresetével az én 150.ezremra fáj a foga? :) Vagy nem tudod értelmezni a magyar nyelvet, vagy nagyon marha lehetsz. Párom,(ő a férfi), tehát én a nő vagyok képzeld el ebben a sztoriban. Párom keresi a többet,de azt hiszem 38 évesen pénzügyi fronton vezérigazgatóként talán kereshet ennyit. Van valami további problémád?
én is irígy vagyok, ha több százezres fizetéseket látok, mert tudom, hogy ha én 50-el többet keresnék, akkor azt tuti el tudnánk rakni, mivel így is megélünk, mert muszály. De nem kéne talán pocskondiázni a szerencsésebbeket vagy a szorgalmasabbakat. Így alakult, ebből kell kihozni a legtöbbet.
Hogy a kérdésre is válaszoljak. Mi albérletben élünk a párommal ketten. 32 nm. Én most kafeteriával együtt nettó 144 000-t keresek, a párom kicsivel kevesebbet, 70 és 100 között. Most inkább 70 felé. Évszaktól függően a havi szintű minimum kiadás: albérlet rezsivel együtt: 65-80 között van. Csekkek (3db): 22-25 ezer. Bérlet 10000, életbiztosítás 8000. Ez ha jól számolom, 105-130 között van. A maradék megy a kajára, utazásra, öltözködésre... Félretenni úgy szoktunk, hogy elrakjuk a 200-okat, ebből olyan 170 körül gyűlt össze, két és fél év alatt, abból volt, hogy karácsonyoztunk, volt, hogy csekket fizettünk. Jelenleg kb. 10 lenne, amit félre tudnánk tenni, de most a párom rosszabbul kap és ebben a hónapban összesen 4 hét táppénzen voltunk, úgyhogy elég sz.r lesz a fizu. Amíg többet kerestem, 150-160, addig havi szinten a 120 fölötti részt elraktuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!