Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi pénzből éltek 2012-ben?

Mennyi pénzből éltek 2012-ben?

Figyelt kérdés
Jobban vagy rosszabbul mint tavaly? Albérlet/saját ház? Tudtok félretenni?
2012. febr. 7. 20:11
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

16-os te nagyon nagy marha lehetsz. "Na ez a faszi is egy élősködő lehet. Mivel keres 700 ezret? Csak nem hímprosti?"

Először is az élősködőt pont arra mondjuk,aki kevesebbet keres mint a párja, és kvázi lehúzza a másikat. Tehát te azt gondolod hogy párom a 700.ezres keresetével az én 150.ezremra fáj a foga? :) Vagy nem tudod értelmezni a magyar nyelvet, vagy nagyon marha lehetsz. Párom,(ő a férfi), tehát én a nő vagyok képzeld el ebben a sztoriban. Párom keresi a többet,de azt hiszem 38 évesen pénzügyi fronton vezérigazgatóként talán kereshet ennyit. Van valami további problémád?

2012. febr. 8. 08:36
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
2 felnőtt, 1 kisgyerek, albérletben 219 ezer nettóból. Élünk mint a hal a vízben, szerencsére sok mindenre telik így is. :)
2012. febr. 8. 09:06
 23/27 anonim válasza:
43%
Néhány válasz inkább (melyek több pontot kaptak)provokáló, mint hasznos.Tudomásom szerint vannak olyan országok, ahol büntetik,ha valaki a vagyoni helyzetével dicsekszik.
2012. febr. 8. 09:44
 24/27 anonim válasza:
100%
Már bocs, de ha a mennyi pénzből élsz kérdésre magasabb összeget válaszolsz, mint az átlag az szerinted dicsekvésnek számít?
2012. febr. 8. 10:16
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
én is egyetértek azzal, hogy a kérdező nem tett kikötést, hogy pl.csak kis keresetűek írjanak választ. Sőt még benne is van a kérdésben, hogy jobban vagy rosszabbul éltek? Várható volt, hogy valakinek szerencséje van/volt és bizony jobb lett a helyzete tavalyhoz képest. Ez miért baj?
2012. febr. 8. 10:24
 26/27 anonim ***** válasza:
Nálunk pénzt csak a párom keres, én éppen csak munkát. Ő kb. 130-150 e körül hoz haza, ehhez jön még a családi pótlék, egy gyerek után. Ugyan nem albérletben, de nem is saját házunkban élünk, rezsit fizetjük. Mi megérezzük az áremelkedéseket sajnos, így mondhatom, hogy rosszabbul élünk. Főleg, mert tavaly én még GYES-re is jogosult voltam.
2012. febr. 8. 14:54
 27/27 anonim ***** válasza:

én is irígy vagyok, ha több százezres fizetéseket látok, mert tudom, hogy ha én 50-el többet keresnék, akkor azt tuti el tudnánk rakni, mivel így is megélünk, mert muszály. De nem kéne talán pocskondiázni a szerencsésebbeket vagy a szorgalmasabbakat. Így alakult, ebből kell kihozni a legtöbbet.

Hogy a kérdésre is válaszoljak. Mi albérletben élünk a párommal ketten. 32 nm. Én most kafeteriával együtt nettó 144 000-t keresek, a párom kicsivel kevesebbet, 70 és 100 között. Most inkább 70 felé. Évszaktól függően a havi szintű minimum kiadás: albérlet rezsivel együtt: 65-80 között van. Csekkek (3db): 22-25 ezer. Bérlet 10000, életbiztosítás 8000. Ez ha jól számolom, 105-130 között van. A maradék megy a kajára, utazásra, öltözködésre... Félretenni úgy szoktunk, hogy elrakjuk a 200-okat, ebből olyan 170 körül gyűlt össze, két és fél év alatt, abból volt, hogy karácsonyoztunk, volt, hogy csekket fizettünk. Jelenleg kb. 10 lenne, amit félre tudnánk tenni, de most a párom rosszabbul kap és ebben a hónapban összesen 4 hét táppénzen voltunk, úgyhogy elég sz.r lesz a fizu. Amíg többet kerestem, 150-160, addig havi szinten a 120 fölötti részt elraktuk.

2012. febr. 8. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!