Te mit tennél a következő szituációban?
Figyelt kérdés
Netről rendeltem 2 dolgot. Már kifizette/kézhez kaptam, 2 hét múlva felhívtak, hogy kevesebbet fizettettek velem, és csekken fizessem be a különbözetet. Nem nagy pénzről van, hanem az elvről.2012. febr. 1. 07:57
1/5 anonim válasza:
Nem fizetek ki többet. Ha a megállapodott árt fizetted ki, ők teljesítették, akkor nincs miről beszélni.
2/5 anonim válasza:
Ha a két hét letelt és te is befizetted, akkor szépen felejtsd el őket.
3/5 anonim válasza:
Ne fizess többet! Kifizetted az általuk meghatározott vételárat,viszont látásra, ilyen nincs!
Veszel a boltban egy kenyeret kétszáz forintért és két hét múlva közlik, hogy fizess még rá ötven forintot? Na ne vicceljünk, ez elég rossz próbálkozás a cégtől!
Ha esetleg olyan elvetemültek, hogy perrel fenyegetnek, szerintem akkor se hagyd magad,sőt akkor jelentsd be te a fogyasztóvédelemnél!
4/5 anonim válasza:
Megrendelted, kifizetted, ELKÜLDTÉK.
Akkor most mit is akarnak?!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi, amúgy én is így gondolom, csak megerősítést vártam :D
2012. febr. 1. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!