Miböl fizezüss ki a villanyszámlát?
Istenem de sok paraszt bunkó válaszoló van!
Kérjetek részletfizetést, vagy jelezzétek, hogy ekkor és ekkor tudtok fizetni.
Hogy lássák a szándékot, egy ötezrest vagy a legkisebb összegű csekket fizessétek be!
Esetleg szülők, vagy közeli rokonoktól próbáljatok egy kisebb összeget kölcsönkérni, és a szezonban megkettőzött erővel visszafizetni.
11/13
Sajna az a baj hogy elég genya családunk van mert a Párom családja olyan ha van is pénzük akkor is azt mondják hogy nincs és ha eddig gond volt mindig az én anyukám segített ki csak sajnos :( tavaly Szeptemberben elhunyt így ö sem tud segíteni ha kellene:( a többi rokonnal meg nem tartjuk a kapcsolatot mert régebben ha kellet valami akkor mi mindent adjunk de ha nekünk kellet volna valami pl egy szög akkor két nap múlva ránk mondták hogy nem vittük vissza a szöget
És ilyenkor keseredek el, amikor két tisztességes ember MUNKÁVAL éhen döglik, és gyomorideggel fekszik le, mert kikapcsolják a villanyt!
Adjátok be a védett fogyasztói státuszra a kérelmet, valószínűleg elutasítanak, de az átfutási idő majd 1,5 hónap, de addig nem csinálnak semmit.
11, 15, 16 vagyok!
Ja igen van még itt valami!
Ha ők megtehetik, hogy terrorizálnak titeket felszólítókkal, és csekkekkel akkor ti is lehettek velük keményebbek.
Tegyetek lakatot a villanyóra szekrényre, és ha jönnek kikapcsolni, akkor kimentek és illedelmesen megmondjátok, hogy "nem járultok hozzá, hogy levágják a lakatot"
Mivel nem az ő tulajdonuk, így nem tehetnek semmit!
# 18/19
És ha rendőrt hívnak?Az levetetheti velünk?nem?Mert azt tudom hogy ha nem engedem be akkor rendőrt hív és köteles vagyok beengedni.Bár a szomszéd a múltkor ezt megtette (nem engedte be őket) és a póznáról vették le aminek a vissza kötése nem 20.000Ft mint a normál kikötésnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!