Ha nincs munkahelyem (bejelentett már jóideje nincs), egyedülálló vagyok, akkor van bármi segély amit ideiglenesen kaphatok?
#6: El lehet költözni az országnak arra a részére, ahol van munka. Vagy külföldre.
A cigányok pedig nem részesülnek semmilyen célzott támogatásban. Az már más kérdés, hogy a nagy részük jóval a létminimum alatt él, és nagycsaládos.
Én pályakezdőként, fél évi keresgélés után regisztráltam a munkaügyibe.
Azon kivül, hogy velem is kitöltettek mindenféle papirt, lókukit sem segitettek semmiben.
Az önkormányzatnál a TB-met egy évre el tudtam intézni 1 évre, de mivel most is bejelentés nélkül dolgozom, lassan azt sem fogom kapni.
Ja, de kaptam egyszeri "támogatást" ami, kapaszkodjatok meg, 2000 Ft. volt.
Kösz szépen.
Magyarország, én igy szeretlek...
11-es nek még annyit,hogy ahoz ,hogy el tudjak költözni nem ártana munka!De 1 nem szándékozok külföldre menni,2 az ország túlvégébe se költözni,mert ide köt minden.Itt a ház akkor még költsek albérletre is? Ez aztán jó megoldás ,vádorolja a munka után mint a putrisok...nekik lehet mindegy de nekem nem,hogy hol élek!
És igen is kibacot nagy kivételezés van az etnikummal.Mert azért nagycsaládosok,meg nyomorítják meg magzat korban a gyereket hogy aztán jöjjön a pénz dögivel....és nekem ne mondja senki ,hogy ebben nincs igazság mert minden héten sorba ölik egymást az önkormányzat elött a pénzért!
A 2. válaszadónak van igaza. Ha nem barna a bőröd, és nem áll mögötted egy egész Brüsszel meg az ombucmanó, akkor lófszt se kapsz.
"Mutasd már meg nekem azt a rendeletet, ami alapján te azt gondolod, hogy a cigányok másként jogosultak segélyre!"
Cigóimádókám! Mond neked valamit az, hogy pozitív diszkrimináció? Ez nem rendelet, vagy törvény, aranyapám, hanem ez a gyakorlat! Milliárdokban mérhető az az összeg, amit havonta a számlájukra utalnak - és kiknek a pénzéből? Úgy van, aranyapám, az adófizetőkéből. Abból a pénzből, amiből kórházakat, utakat lehetne építeni, és tisztességes bért adni az embereknek.
De hogy konkrétumokat írjak, először is jár nekik a családi pótlék. Minél több a purdé, annál több, nem véletlen hogy 10 évesen a cigók már ötgyerekes családanyák. Ez kapásból olyan 2-300 ezer forint. A purdékat meg elküldik lopni, úgyse csukják be őket. Ehhez jön az étkeztetési, szociális, tankönyv-támogatás, most meg újabban a CSOK, amikor 10 millát vághatnak zsebre + másik 10 millát, ami hitel, de úgyse fizeti vissza egyikük se, behajtani meg nem lehet rajtuk, mert mennek ajvékolni Strassburgba hogy há' de á gonosz rászistá mádzsárok. Hol is járunk eddig? 25 millió forint környékén.
Ehhez képest egy átlagos értékteremtő dolgozó örülhet, ha havi 90 ezret megkap levonásmentesen.
"Nem szivesen ábrándítalak ki, mert biztosan jó rasszistának lenni, de pont ugyanannyit és pont ugyanolyan jogcímen kapják, mint bárki más."
Ennyit rólad, aranyapám, egy ostoba cigópátyoló libbant senkiházi vagy. Ha ennyire nyalod a mosatlan seggüket, fizesd már be helyettem is az adót pls, és költözz ki hozzájuk Szabolcsba, hadd lássam már, tevőlegesen mennyire támogatod őket! Jaaaa hogy ez már nem megy, csak a monitor mögüli arcoskodás, jaszkarizás apuka pénzén? Szánalmas fotelharcos internethíró vagy, köszönd meg édesanyádnak, hogy szeplőtlen fogantatásod után nem kapart el rögvest egy kutyaszaratóba, a téged megillető helyre.
Kaptad a mínuszt.
"El lehet költözni az országnak arra a részére, ahol van munka. Vagy külföldre."
Aha. Je. Tehát amblokk az egész ország költözzön Budapestre, meg Győrbe, vagy méginkább Németbe. Bomba ötlet - lesz 4-5 túlzsúfolt élhetetlen nagyváros, és egy orbitálisan nagy senkiföldje.
A külföld mégjobb ötlet! Kezdjünk el mi is Németbe emigrálni karöltve a "migrácsokkal"! 2 hónap után úgy bsszák ki hazánkat az EU-ból, mint a közmondásos négylábú állatot szarni, és rázhatjuk majd együtt a határkerítést Ahmedékkal :DDD
Írj még kérlek ilyen nagyszerű ötleteket :DDDDDDD te közgazdasági zseni, te! :DDDDD
Te is kaptad a mínuszt.
maximum akkor ha buckalakó vagy, itt nekik jár minden, az átlagembernek semmi
amikor nekem se volt munkám hosszú ideje, én is próbáltam igényelni valamit, asszed jogosult voltam bármire is? közölték hogy eztneked, egy forintot nem kaptam...
#3 kisapám, a buckalakók azért jogosultak másként, mert ott áll mögöttük az ombudsman és kismillió érdekvédelmi szervezet
ez nem rasszizmus, ezek a tények, ha jártál volna annyit a munkaügyi központba, mint én, akkor tudhatnál róla
így viszont, hogy a közelébe nem szagoltál munkahelynek még, csak nyomod az ostoba személyes kételyeidet, és rasszistázol buzgón, épp mint a libbant csőcselék, egy a szintetek, csak gratulálni tudok...
#4 attól hogy nem tudsz róla, jóval többet kapnak mint az előírt 28500 forint, kezdve azzal, hogy tizenévesen már egy rakat pulyájuk van akik még "csak" almát lopnak
#7 te figyuka, honnét kellett volna tudnia, milyen szakmát tanuljon?
talán van kristálygömböd, belenézel, és megmondod előre, 5 év múlva melyik lesz a kelendő szakma?
te gyárilag vagy ilyen elcseszett hülye, vagy anyád ejtett fejre?
#11 és ha mindenki kiköltözik az országból, ki fogja a GDP-t termelni, kisapám? az Érmelléki Kuglófember?
szerinted a külföld egyáltalán engedné, hogy minden magyar munkát vállaljon kint?
idehaza pedig választani lehet szar, szarabb és mégszarabb melóhelyek között...
bombajó ötleted volt, de tényleg, más hasonló zseniális ötlet?
a kisebbség pedig nem célzott támogatásban részesül hanem kinyervákol magának MINDEN támogatást
nyugodtan érvelhetsz nemtudással, attól a tény még tény marad
tőlem is kapták a mínuszt ezek az agybajos kretén suttyók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!