Hova forduljak postai csalás esetén? /olvasd el veled is megtörténhet. /. Bővebbbent lent.
Figyelt kérdés
Ma voltam a postán,egészpontosan az /újpesti árpádüzletháznál lévő postán/,egy csekket szerettem volna feladni,sorba is álltam a kisfiammal,mikor szóltak,hogy a főpénztárba is belehet menni "csak csekkel".Én voltam az első a főpéntárban,egy 6572-ft-os elmű csekket szerettem volna fizetni 20.000ft-al.A középkorú nő üllt a pénztárban,odaadtam a pénzt,ő folyamatosan kérdezgette,hogy a kisfiúnak esetleg szerencsecsekk,vagy sorsjegy egyiket sem kértem,mire mondta,hogy kérne még 5 ft-ot tőlem.Addigra már oda készítette a 8430ft-ot a pultra / 1db 5000 ft-ost,3 db 1000ft-ot és az aprót,mondom neki ez így nem lesz jó,mert az 5000ft helyett 10.000ft jár,mire ő,hogy persze-persze csak 5000ft-os van a pénztárba,és az 5000ft-os alá,alá dugot,hogy ne látszon teljesen a címlet egy 1000ft-os.Én csak otthon vettem észre este,hogy hiányzik a 4000ft,rögtön tudtam mi történt.DE,hogy a történet még kacifántosabb legyen meg néztem a bélyegzőt és pont egy héttel előbbi dátum volt rajta a csekken,tehát 16-kai a 23 helyett.Most még azon felül,hogy átvágott 4000ft-al,még összeszorulhat a gyomrom,hogy egyáltalán a befizetett összeg eljutt-e az elműhöz.Ráadásul amit visszakaptam volna pénzt,az a hónapvégén érkező főtávszánlához kellett volna.Kihez fordulhatnék,aki segítene is?2012. jan. 23. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!