Hova forduljak postai csalás esetén? /olvasd el veled is megtörténhet. /. Bővebbbent lent.
Nah...én postán dolgozom.
1) Az emberek 80%-a nem nézi meg a visszajáróját, persze ez nem mentség arra, hogy át kell vágni a másikat, mert természetesen nem.
2) honnan tudod azt, hogy direkt adott vissza rosszul? (nyilván könnyebb mindjárt ezt feltételezni) Velem is előfordult már, hogy elszámoltam magam, mint ahogy az ügyfelekkel is.
3) "kacifántosabb legyen meg néztem a bélyegzőt és pont egy héttel előbbi dátum volt rajta a csekken,tehát 16-kai a 23 helyett."
Na ezt nem nagyon akarom elhinni. Ha gépes posta, akkor a gép nyomja rá a dátumot, nem tud vele csalni. A kézi bélyegzőt naponta kell átállítani és van egy úgynevezett bélyegző forgató, amibe belekell ezt nyomni a munkakezdés előtt. Ettől természetesen még előfordulhat hogy rossz napra állították, de ezt a leszámoláskor úgyis észreveszik (nevezetesen a leszámoló munkatárs), és javítják minden aznapi anyagon ami azzal lett lebélyegezve.
4) Miért nem mentél vissza a postára a postavezetőhöz, hogy nézzenek utána, hogy te mikor adtad fel a csekket, mit nyomtak rá, illetve hogy van-e esetleg kamera?
Az előző válaszolónak írnám ezt a szégyenfalas történetet:
Engem a 4 év alatt közel 100 ronggyal húztak le az ügyfelek "téves számolás" miatt, ami a saját zsebemből ment, úgyanis nem a posta fizeti ki a hibámat. Ha szégyentablót akarsz lehet több mindenki lenne már rajta, mint ahány postás van...
Már miért vádaskodna? Bár leírta hol történt, azt csak a dolgozók tudják aznap kiült a főpénztárban. Túl részletesen írta, hogy kamu legyen.
Ha eltette a 4e ft-ot és napközben megebédelt, meg elköltötte, akkor nem lesz plusz záráskor.
"mondom neki ez így nem lesz jó,mert az 5000ft helyett 10.000ft jár,mire ő,hogy persze-persze csak 5000ft-os van a pénztárba,és az 5000ft-os alá,alá dugot,hogy ne látszon teljesen a címlet egy 1000ft-os."
Ha te észrevetted, hogy az 5ezer forintos nem jó és szóltál, aki erre reagált, akkor mégis hogy tetted el a pénzt ezután? Számolás nélkül? Ha már ott gyanakodtál rá miért nem nézted meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!