Mi lehet ez a +421232112230 telefonszám?
Ma hajnal 2:04-kor hívtak erről a számról.De mivel túl mélyen aludtam így nem ébredtem fel rá.Egyébként nem vettem volna fel, mert hallottam már olyanról hogy ha valami ismeretlen számról hívják az embert akkor gyorsan megugrik a számlája.Nézegettem a neten de semmire nem jutottam.Annyit láttam hogy Amerikai Egyesült Államok.
Köszi!
Ez kérlek szlovák szám, és nem amerikai :)
+421 = Szlovákia
Hali!
Engem 10.-én 14órakor hívtak erről a számról, de szerencsére azt a telomat amit nem hordok magammal, mert nekem van szlovák ismim akire gondoltam, hogy ő keres. De elkezdtem keresni a neten ezt a számot és rátok találtam. Köszi az infót!
Én is hallottam róla, hogy ha egy ilyesmi számról hívnak fel, nem tudod szétkapcsolni a hívást és te fizetsz.
Engem ma hívtak erről a számról. :// Régebben olvastam erről,h külföldi számokról hívnak fel embereket,h pénzt csaljanak ki belőlük.
A bűncselekmény folyamata a következő: a mobiltelefon
kijelzőjén megjelenik egy nem fogadott hívás.
Erre az értesítésre sor kerülhet anélkül is, hogy a telefon megcsörrenjen.
A mobiltelefon-tulajdonos, miután megnézte, hogy milyen számról van szó, és ha mindjárt
kitörli a számot, abban az esetben további következménye nem lesz,de ha felhívja ezt a számot, a bűnözők áldozatává válik.
Egy konkrét esetben a mobiltelefon tulajdonosa jelentkezett az említett számra, és ezzel az egy hívással több mint 2.000 EURO-s költsége keletkezett.
Ugyanis ha jelentkezünk ezekre a számokra, nincs lehetőség rá, hogy megszakítsuk a vonalat, s óriási költségek keletkezhetnek a telefonszámlánkon.
Sziasztok!
Nekem is ma volt egy nem fogadott hívásom erről a számról.Láttam, hogy külföldi és nem hívtam vissza.
Érdemes a rendőrségen bejelenteni, hogy többeket akarnak így "megcsapolni"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!