Ma hajnal 2:04-kor hívtak erről a számról.De mivel túl mélyen aludtam így nem ébredtem fel rá.Egyébként nem vettem volna fel, mert hallottam már olyanról hogy ha valami ismeretlen számról hívják az embert akkor gyorsan megugrik a számlája.Nézegettem a neten de semmire nem jutottam.Annyit láttam hogy Amerikai Egyesült Államok.
Engem most pénteken (dec 16.) hívtak, 14:50-kor. Csak egyet, vagy kettőt csörgött, ha akartam volna sem tudtam volna felvenni. Vissza meg persze hogy nem hívtam.
2011. dec. 18. 11:18
12/93 anonim válasza:
Engem ma hívtak erről a számról, de csak megcsörgettek. Biztos, hogy az a cél, hogy visszahívjuk... Csalás!!!
2012. jan. 6. 19:20
13/93 Pancsino válasza:
Hali!
Anyut is sikerült felhívniuk többször is. És persze naivan vissza is hívta. Csak az egészben az a furcsa, hogy a hívásokat a telefonban a tárcsázottak között mutatja és nem a nem fogadott hívásoknál. Van tippje valakinek, hogy miért?
2012. jan. 6. 20:32
14/93 francőzis válasza:
Sziasztok!
Engem is most csörgetett meg egyszer ez telefonszám! Még szerencse, hogy csak csörgetett, mert felvettem volna (kf-i hívást várok). És az is jó, hogy rátaláltam a fórumra, így most már reménykedhetek, hogy nem kerül ez semmibe.
2012. jan. 6. 22:47
15/93 GeryLaci válasza:
a mi számainkat is körbehívták, szerencsére csak egyet csörget és nincs idő felvenni, vissza meg nem hívtuk
2012. jan. 7. 12:23
16/93 anonim válasza:
Engem ma csörgettek meg de csak egyet csörgött szerencse mert lehet fel vettem volna! Amúgy ha belegondoltok hogy a szolgáltató tudomása nélkül semmi sem történhet ezen érdemes elgondolkozni!
2012. jan. 7. 17:44
17/93 anonim válasza:
Engem is, feleségem is, sőt elég sok barátomat is hívtak erről a számról.
2012. jan. 7. 19:09
18/93 anonim válasza:
Engem most hívtak erről a számról. Egyetlen csörgés volt, időm sem volt felvenni. Utánanézek az interneten, és ha találok valamit akkor leírom. Gondolkodom a rendőrségi feljelentésen is.
2012. jan. 7. 21:42
19/93 bistrogirl válasza:
Engem ma hívtak fel, csak este vettem észre, visszacsörgettem de kisípolt, gyorsan ki is nyomtam. Többet nem csörgetek vissza ismeretlen számot az is biztos.
Honnan szerzik meg a számokat?
Hívtak-e azóta megint erről?
2012. jan. 7. 22:11
20/93 anonim válasza:
2012.01.07. 21:21
+421232112230
A telefonszám tulajdonosának üzenem (ha véletlenül olvasná), hogy ne szórakozz az emberekkel! Bárki vagy is egyszer valaki megtalál, és elveszi a kedved egy életre az ilyen cselekedetektől!!! Addig hagyd abba amíg nem késő!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!