Munka gyereknek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
az iskola mellett szeretnék valamit dolgozni, hogy keressek zsebpénzt. Nagyon kéne egy ki zsebpénz, és szivesen dolgoznék akármit. Ötletek?
14/L
2012. jan. 18. 18:12
1/7 anonim válasza:
Iskolaszövetkezeteknél 16 az alsó korhatár. Szóval ez nem járható út.
2/7 anonim válasza:
Kutyasétáltatás,idös személyeknek bevásárolni,esetleg hétvégéken kissebb gyerekre vigyázni,de ne túl kicsire,szerinem ilyeneket,nézz szét a szomszédban kinek kellene ilyesmi.
3/7 anonim válasza:
a munka törvénykönyve nem enged 16 alatt dolgozni.
4/7 anonim válasza:
Nagyon különleges gyöngyfűzési technikát ha megtanulsz, akkor azokból kis befektetéssel szép dolgokat készíythetnél, és árulhatnád neten.De tényleg csak komolyakat!!!
5/7 anonim válasza:
14évesen ne számíts nagy munkákra.
Szórólap osztás ami eszembe jutott hírtelen
6/7 anonim válasza:
Én eddig csak kamu gyöngyfűzési munkákról hallottam.
7/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, én drágán(több ezer forintért)veszem attól aki fűzi, mert annyira különlegesen szép, hoyg így is megéri.Svarowski köveket fűz, ami kreatív hobbiban vesz.Rettentően sépek, épp ez az hogy nem gagyikról beszéltem, azt a kutya nem fogja megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!