Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez szerintetek normális,...

Ez szerintetek normális, úgyértem ez mostanában így szokás már?

Figyelt kérdés

Albérleteket nézegetek.találtam egy hirdetést:

"....A TULAJDONOSNAK VAN PÁR FELTÉTELE,MISZERINT,MAXIMUM EGY PÁR RÉSZÉRE KIADÓ A LAKÁS,ÉS FONTOS HOGY MIND A KÉT SZEMÉLY RENDELKEZZEN BEJELENTETT MUNKAHELLYEL,ÉS NE DOHÁNYOZZANAK,ÉS KUTYA,MACSKA,ILLETVE GYEREK NE LEGYEN...ÁLOMALBÉRLET..."

Ez lenne az álomalbérlet?Amelett hogy 90%-uk nem is adózik??

2012. jan. 16. 12:37
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
66%

A főbérlő annak adja a ki a saját(!) lakását, akinek akarja.

Tetszik, nem tetszik, ez van. Ezen nincs mit ragozni.

2012. jan. 16. 13:40
 32/37 A kérdező kommentje:

Lehet hogy csak magamból indulok ki,nem dohányzunk bent mert gyerekünk van és nem lakjuk le a lakást mert igényesek vagyunk magunkra és a környezetünkre is!Csak azért mert nem az én lakásom ,nem fogom semmibe venni és szemétdombon élni!

A kauciót nem adják vissza szinte sohasem mert épp "kikell festeni" meg "jaj,ez nem volt ennyire kopott.."stb.!!!

A mi főbérlőnk is így indított hogy a kaucióból teszi rendbe majd a lakást ha elmentünk,de persze a szerződésbe benne van hogy olyan állapotban hagyjuk itt a lakást mint amilyen volt mikor jöttünk.Azóta sikerült rábeszélni hogy csak a kaució felét tartja meg.

2012. jan. 16. 13:43
 33/37 ava87 ***** válasza:
73%
A kauciót tényleg sokan nem szeretik visszaadni. Az előző lakásban nekünk is volt vele pár körünk. Pedig saját költségre festettünk (mivel a szerződésben is benne volt), tisztítottunk padlószőnyeget (na olyan lakást soha többet, hála a jó égnek itt műanyag padló van), minden más a sajátunk volt (az összes bútor, függönyök, stb.).
2012. jan. 16. 13:47
 34/37 anonim ***** válasza:
79%

"Lehet hogy csak magamból indulok ki,nem dohányzunk bent mert gyerekünk van és nem lakjuk le a lakást mert igényesek vagyunk magunkra és a környezetünkre is!Csak azért mert nem az én lakásom ,nem fogom semmibe venni és szemétdombon élni!"

Jó, te ilyen vagy. Ezt tudja rólad még a férjed, az anyukád. De egy tök ismeretlen ember nem köteles sem elhinni, sem megbízni benned.

Hidd el, az albérlők fele nem olyan, mint te.

2012. jan. 16. 14:37
 35/37 anonim ***** válasza:
57%
Itt mindenkinek igaza van. Végül is a tisztességes, rendes embert sérti, ha azt feltételezik, hogy nem tud vigyázni máséra. Sőt, én pl. jobban vigyázok más dolgaira, mint a sajátomra, nagyobb felelősséget érzek. tény, hogy vannak olyanok is, akik pont azért nem vigyáznak, mert nem az övék.
2012. jan. 16. 16:51
 36/37 ava87 ***** válasza:
84%
Egyébként szerintem az, aki nem dohányzik a lakásban, az teljes nyugalommal mondhatja magát nemdohányzónak, hiszen a lakás szempontjából az is. Miért kell azt tudnia a főbérlőnek, hogy a lakáson kívül hány cigit szívsz el, vagy hányszor mész ki egy nap alatt? Igazából szerintem eleve nem azt kéne írni, hogy csak nemdohányzók vehetik ki a lakást, hanem azt, hogy a lakásban nem szabad dohányozni. Ez így korrekt. A buszra is felszállhat dohányos ember, függetlenül attól, hogy a buszon nem szabad cigizni.
2012. jan. 16. 19:37
 37/37 anonim ***** válasza:
72%

a feltetelek normalisak en is kb ilyenekkel adnam ki. gondolom soha nem adtal ki meg lakast es csak az alberlo szempontjabol nezed a dolgokat. igaz szemelyesen en sem adtam meg ki viszont regi szomszedunk rendszeresen es ne tudd meg mit muveltek az alberlok. a gyerek dolgot pedig nem azert irjak bele mert a gyerek tonkreteszi a lakast hanem azert mert kisgyerekes csaladokat nehezebb kirakni. pl regi szomszedom kiadta a lakasat egy rendesnek tuno fiatal parnak kisgyerekkel, eleinte fizettek is aztan 3. honap utan mar nem. az ismerosunk kerdezte hogy miert nem fizettek, eleinte annyit mondtak hogy nem kapott az apa fizetest de amint kapja fizetnek, na ez ment egy honapig. a kisgyerekre tekintettel az ismerosunk adott idot.aztan nem vettek fel a telefont , nem nyitottak ajtot stb. aztan elege lett es bement a lakasba ami tiszta kosz, falak nehol osszefirkalva, egy ket dolog eltunt a csaladdal egyutt. nem tudom vegul is mi lett az eset vege mert elkoltoztem de ilyen is van.

ha ilyen hirdetest olvasok engem nem sert es nem haborit fel. akinek nem inge nem veszi magara.

2012. jan. 16. 20:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!