Ez szerintetek normális, úgyértem ez mostanában így szokás már?
Albérleteket nézegetek.találtam egy hirdetést:
"....A TULAJDONOSNAK VAN PÁR FELTÉTELE,MISZERINT,MAXIMUM EGY PÁR RÉSZÉRE KIADÓ A LAKÁS,ÉS FONTOS HOGY MIND A KÉT SZEMÉLY RENDELKEZZEN BEJELENTETT MUNKAHELLYEL,ÉS NE DOHÁNYOZZANAK,ÉS KUTYA,MACSKA,ILLETVE GYEREK NE LEGYEN...ÁLOMALBÉRLET..."
Ez lenne az álomalbérlet?Amelett hogy 90%-uk nem is adózik??
Bárhogy is ellenkeznek néhányan azért a többség érti miről is van szó:)
Szíve joga kiadni annak akinek akarja DE ne hívja álomalbérletnek és ne azt írja hogy pár feltétele van ezzel is enyhítve a szigorú feltételeit,szóval ne ferdítsen!
Kíváncsi lennék egyébként hogy az Apeh felé is ilyen szigorúan veszi-e a dolgokat!
Én jövőre tervezem,hogy kiadom az egyszobás lakásomat.Pontossan ezekkel a feltételekkel fogom meghirdetni csak még hozzá teszem,hogy romáknak sem kiadó.Ezt valahogy burkoltan kellene,ne hogy valami bajom legyen belőle.
Nekem több rokonom is adott ki lakást.Eszméletlen miket mesélnek.A kutya szétkaparta a parkettát,a gyerekek leamortizálták az egész lakást.Annyit kellett rá költeni a lakásra,hogy nem érte meg kiadni.Ráadásul elmenni sem akartak.
Én is max 2 fő,gyermektelen,nem dohányzó,tisztességes,dolgos embernek fogom csak kiadni.Biztos lesz ilyen....
Neveltetés kérdése,mi albérletben vagyunk majdnem 2 évessel és nem tett tönkre semmit,a lakás nagyon szép még mindig,sőt mondhatom szebb és tisztább mint volt!
A másik amire reagálnék hogy akkor nem éri meg kiadni???mivan???fix 45-50ezer ft havonta tisztán,szinte nulla kötelezettség és még lakás is van a neveden?!
Nem lehet egy két szobás lakást 100ezerből rendbe tenni....nekem a mostani lakók után 310-et kellett ráköltenem és csak 1 évet laktak itt....(jó saját hibám hogy nem néztem rájuk rendesen de gondoltam fizetnek akkor meg minek)
Ezek után bizti átgondolom a következő hirdetésem....
Igazából lehet vitatkozni, de tény hogy hogy mind a két oldalnak van hátránya...én voltam albérlő is jó sok ideig (több helyen)és voltam/ vagyok "főbérlő" is borzalmas hogy milyen kívánságok vannak, viszont hihetetlen módon tudnak családok!!!(és akkor tinikről egyetemistákról egyedül élőkről nem is beszélve) is élni a lakásban csak azért mert nem az övék...tehát muszáj határt húzni.....
De a közös költség problémát nem értem....az aki ott lakik ugyan úgy szemetel és használj a liftet és a folyosók világítását...mivel ott lakik a közös költség pedig ezek fizetésére szolgál nagyrészt....
13:27
Mi az, hogy nem adják vissza a kauciót? Én eddig mindig visszaadtam, miután megnéztem és minden ok volt. Ne általánosítsunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!