Megéri ilyenkor lakást venni?
Mert:
- öregek, de ellenben pl. a belvárosi lakásokkal rövid távra tervezték őket
- aránytalanul magasak a költségeik (rossz szigetelés - utólagos szigetelés drága; nincsenek egyéni mérők, így ha a felettem lakó paraszt fullra nyitott radiátorral nyitot ablaknál alszik azt is én fizetem..)
1 éve itt lakok ebben az albérletben. új, műanyag nyílászárók vannak, fel van újítva a lakás, elég jó állapotú. diák vagyok.
az egyetlen dolog ami miatt gondolkozok az a távhő... 22-t fizettem most egy hónapra, h megszűnt a támogatás :S de a rezsi így is "csak" 30e lett összesen.
Az, hogy műanyag a nyílászáró nem segít azon, hogy a szerkezetet alapvetően nem hosszútávra tervezték. Sem a vezetékrendszereket sem úgy összességében az egészet.
A Panel felújító program keretében sok helyen végeztek pl.: szigetelést (de nem csak ablakszigetelést, az önmagában kevéske) hanem teljes külső szigetelést.
Illetve engem továbbra is fusztrálna, ha nem lenne külön mérőm.
Az meg relatív, hogy sok-e a 22e forint fűtés havonta.. Nekem 50e 110 nm-re, pedig 22 fok van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!