1200 Ft-om van fizetésig. Hogy éljek meg addig?
Vicces! Örülök, hogy kapok poénos válaszokat is (amúgy eredetileg a humor kategóriába írtam a kérdésemet, csak átrakták ide), humor és jókedv nélkül nem lehetne túlélni a mai világ nehézségeit. A kérdésem nem vicc sajnos, csak szerettem volna egy kicsit jókedvre derülni, különben befordulnék.
Köszönöm az eddig érkezett válaszokat, tényleg mindnek hasznát tudom venni valamilyen formában!
vaj nemis kell..
kenyér, esetleg tej
kaja barátnál szülőnél
a piacos is jó ötlet
meg gondolom van valahol otthon valami amiből tudsz kaját csinálni addig
kitartás
1) Visszatolsz néhány bevásárlókocsit egy hipermarketnél és megduplázhatod a pénzed!
2) Esetleg egy kaszinóban is megduplázhatod. Vannak kaszinók, ahol bónuszokat is kapsz, pl. a Stex is ilyen volt régen, most nem tudom. Ilyenkor csak arra figyelj, hogy nem szabad addig játszani, ameddig el nem veszítesz mindent, mert ez elég hosszú idő múlva mindig bekövetkezik. A kaszinók ezért működnek. Tiszta pszihológia, mert a játékos nem dönti el előre, hogy mikor fog kiszállni, és mindig többet akar, ezért a legtöbb mindig veszít a játékszenvedély miatt, mégha az nem is kóros. Te döntsed el, hogyha megdupláztad akkor kiszállsz és nem játszol tovább. Ha van bónusz vagy valami kedvezmény, akkor 50%-nál nagyobb az esélyed, de ilyen kicsi várakozásnál ne számokra tegyél, hanem a piros-feketére.
3) Vidd vissza a sörös üvegeket, vagy antikváriuma fölösleges könyveket, vagy fémet vagy papírt stb.
"Ez bizony fogyókúra tesókám." Ez volt a legjobb:D
Na a viccet félretéve, lehet csinálni a módszereket, amit eddig irtak.. De hogyha van képed hozzá mehet a bevásárlókocsis dolog is. Öltözz fel szarul, hogy igényescsöves-nek nézzél ki, és menj el valahova messze, ahol senki nem fog felismerni.
Mi pl a minap voltunk lidliparkolóba, amíg bement anya nézegettük a csöveseket.. Ha 20emberből 1 odaadja a kocsit neki, az már többszáz!! forintos órabér! Számoltuk, valamejik csöves 20perc alatt 500-at keresett.. Csúcsforgalom volt persze, meg az se mindegy hogy néz ki, mert piás cigis büdös csövinek nem nagyon adják a kocsit.
Ja és semmi megterhelőt nem csináltak a bolt árnyékában hesszeltek. Piára cigire, bőven telt belőle nekik, úgyhogy ha Te nyomod ezt egy fél napig, meg is van a lóvé a hónap végéig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!