Ha elhagyom az országot mi a teendőm TB ügyben?
Szerintem akkor jársz a legjobban, hogy a TB szervnél érdeklődsz, mert valószínűleg sok kérdésük lesz még a pontos válasz megadásához. Nehogy butaságot mondjak a részletek ismerete nélkül. :)
És pl. hátha van valami "köztes megoldás", amit igénybe tudsz venni.
Én bemennék a helyedben ügyfélfogadáskor, vagy lehet, hogy először telefonon próbálkoznék (attól függően, mennyire ismerem már a részleteket a jövőbeli terveimet illetően). Ezzel még a NAV figyelmét sem vonod magadra. :)
na hát az apeh-hez sok sikert ne fűzz a Tb-hez meg különösképp ne...
én konkrétan 16évesen abba hagytam a sulit most (20vok)
3éve kijött Tb tartozásra 3millio ft (amit ugye 18éves koromig az áélam alapból áll és még 17voltam akkor....)
na ebből azóta fizumbol kb 1,2milliót levontak
(eleinte 33% majd 50% okat)
Mindenféle pótlékok meg késedelmi díjakkal együtt ma 6millió adó tartozásom van AMIBŐL 1 FT SE JOGOS!!
Megjegyzem most e miatt nem dolgozom hivatalosan mert lenyulnák a felét....
ügyvédhez fordultam. Elismerték, hogy tévedtek majd rá 2hora dupla tartozás és újabb perek következtek...
a lenyúlt pénzem valszeg már sose látom elvileg csak évente 1 időpontban fizet vissza az apeh ami ha közeledik mindig megugrik a tartozásom...
elvileg az országot sem ajánlatos elhagynom... ijenekkel fenyegtnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!