A vaterán hogyan tudom visszavonni a megrendelésemet?
Ha már leütötted, és megnyerted a licitet, akkor csak abban az esetben, ha pl. a termék nem egyezik meg a licitben leírtakkal, az állapota nem olyan, stb.
Ha ilyen eset nem áll fenn, akkor a PTK szerint köteles vagy megvenni a terméket.
Olvasd el a GYIK-ot és a Szabályzatot a részletekért.
Ha egy kicsit részleteznéd, akkor lehet hogy hatékonyabban tudnánk segíteni.
Az eladók többsége azért rugalmas szokott lenni, ha nem rövid időn belül jelentkezel, még a postázás előtt és elmondod a gondodat.
Én jártam már úgy, hogy leütöttem vmit, amit tényleg nagyon akartam. Másnap számolgattam, hogy nagyon nem fér bele a keretbe. Én elküldtem neki a vételár 10 %-át "fájdalomdíj"-ként. Hiszen azért neki is volt költsége (listázási díj, jutalék, kutyafüle). És az eladók azért számítanak a teljes összegre. Mivel az én hibámból nem jött létre a dolog, úgy éreztem, hogy ez korrekt dolog volt a részemről.
Szóval mi történt? Mi a licit tárgya és mért nem kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!