Hogy kell paypal-on rendelést visszavonni?
Figyelt kérdés
Véletlenül rendeltem paypal-on de nem is volt annyi pénzem amennyibe a rendelés került, igy levonta az összes pénzt ami volt a paypalomon, és kiirta h még tartozom x forinttal, de nem lehet valahogy visszavonni a rendelést, mert igy szerintem el sem küldenék, hogy nem fizettem ki teljesen. Csak vizza akarom kapni a pénzem, segitség!2011. aug. 22. 21:38
1/5 anonim válasza:
írj annak akitől rendeltél, hogy tévedés történt, nem tudod kifizetni, sajnálod, blabla...
2/5 A kérdező kommentje:
Neee...ilyen bonyolult?
2011. aug. 22. 22:30
4/5 A kérdező kommentje:
De nem akarom, mert TÉVES rendelés volt.
2011. aug. 23. 07:50
5/5 anonim válasza:
A PayPal egy tranzakciókkal foglalkozó leginkább pénz utalgatásra használt oldal, onnét nem igazán tudsz rendelni semmit, úgyhogy arra az oldalra látogass el ahonnét rendelni próbáltál (feltételezem eBay megfelelő webshopja) és írj az eladónak hogy téves és legyen szíves visszautalni a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!