Egy átutalási megbízást tényleg nem lehet visszavonni?
Arra várhatnék, hogy kifizetik...
Akkor inkább levesszük az összes pénzt a számláról és nem tudják levonni.
Köszi a választ.
minek veszed le a pénzt??? :-o
1) banknál visszavonod a megbízást, ezentúl csekken fizetsz
2) eleve limitet kellett volna adni az inkasszójukhoz, és akkor nem tudnának levenni túl magas összegeket
3) vered az asztalt, amíg vissza nem adják, fenyegetőzöl a fogyasztóvédelemmel, keresd meg őket előre, hogy ellássanak tanáccsal
azért még ebben az országban sem úgy megy, hogy annyit vesz le a szolgáltató, amennyi neki tetszik, te meg halj éhen...ő meg a jogosulatlan pénzt kamatoztatja magának
A bankot hívtuk---ők mondták ezt a megoldást, mivel már el lett indítva a beszedés. ( Az tuti, hogy a jövőben csekkezünk).
Nemrég vezették be ezt a számítógépes rendszert ( azelőtt mindig jött a néni beszedni a manit) és azóta vannak gondok. Mondjuk ennyi idő után elővenném azt is, aki a programot írta.
Az meg, hogy fenyegetőzöl annyit ér, hogy elmegy az ügyintéző másik szobába a főnökhöz és visszajön azzal, amit fent leírtam...
Nem egy embertől hallottam már, hogy azt csinálják, hogy jóváírják a plusz összegeket. Ezt sem engedném egyébként. Én akarom eldönteni, hogy a többlet pénzzel, amit befizettem, mi legyen.
A másik felháborító dolog, hogy ha valaki nem ért hozzá, akkor képes és befizet egy ilyen összeget is.... Volt már rá biztos példa.
Jövőhéten úgyis ráérek és utánajárok az eljárás jogosságának.
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!