Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerezhetek így munkát?

Szerezhetek így munkát?

Figyelt kérdés

Kinéztem magamnak egy céget, rendezvényszervezéssel foglalkozik. Nagyon szeretném kipróbálni, szívesen dolgoznék ilyen helyen.

Ha bemegyek az üzletbe és csak úgy megkérdem, hogy nem keresnek-e munkatársat...az beválhat?

Így is lehet esélyem?

Mármint úgy, hogy egyáltalán nem biztos, hogy keresnek valakit is.

2011. dec. 12. 16:10
 1/4 anonim ***** válasza:
végzettséged is van?
2011. dec. 12. 16:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendezvényszervezéssel kapcsolatban nincs. Kommunikációt és jogot tanultam.
2011. dec. 12. 16:34
 3/4 anonim ***** válasza:

mindenhova bemehetsz azzal a kérdéssel, hova küldhetem az önéletrajzom tárolásra, amennyiben esetleg önöknél később megnyíló pozíció lesz kilátásban?

ugyanis ha azt kérdezed, van e felvétel, vagy adnak egy elérhetőséget, aki megmondja, nincs felvétel, de küldd el az ön.rajzot

vagy simán elküldenek azzal, hogy nincs felvétel.

2011. dec. 12. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Én féléve itthon vagyok pályakezdő munkanélküliként rendezvényszervező szakmával a kezemben. Én is nagyon szeretnék ezzel foglalkozni,de nagyon nehéz elhelyezkedni. De egy próbát megér. :-)
2011. dec. 12. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!