Mennyi idő alatt sikerült munkát találnod? Milyen végzettséggel? Milyen módon? Milyen szakmában?
Álláskereső vagyok és szeretném kicsit "felmérni az esélyeimet" , ezért tetem fel ilyen sok kérdést.
Érdekelne az is, melyik városban helyezkedtetek el, bár ez nem olyan lényeges, költözni most úgysem tudok.
Mikor még otthon voltam tavaly tavasszal első körben 3 helyre adtam be a jelentkezésemet, de a 3-ik hoz már el sem mentem, mert felvettek. A szakmám felszolgáló, és 160-190 nettót kerestem havi 15-16 nap munkával.
Itt Londonban 3 nap alatt találtam recepciós állást, úgy hogy étteremről pubra, pubról szállodára jártam a várost az önéletrajommal.
A szerencse mellett a 12 év szakmai tapasztalat is sokat segített, és hogy a vendéglátásban viszonylag könnyű elhelyezkedni.
"Mikor még otthon voltam tavaly tavasszal "
Bocs, idén tavasszal volt.
Bementem a győri Meló-Diák, a Fürge-Diák, és a Pannon-Work irodába.
Bombáznak hirdetésekkel, én meg megyek, amikor ráérek. Like a boss.
Idén máj. (szülinapomon) vesztettel el állásom, (márc. óta voltak legépiesítsek persze, h a külsőst küldik el előbb!!) egészségemmel vannak gondok azóta is:((, regletem netes álláskereső portálokra és még le sem járt a segélyem lett volna..van pár vizsgálat és kis műtét még, ami jövőre is elhúzódhat.. Míg nincs meg 1vizsgám ECDL, addig nm tok semerre lépni.:(( Lassan úgy érzem megfulladok..
Az egyik, minőségellenőr lett volna. Érettségim van, gyors és gépírást is megcsináltam, de még sztnék OKJ-s sulit is majd.
Én sokat költöztem 17é korom óta melózom, igaz csak itt Mo-n jópár helyen jártam. Mentem oda is, ahol kaptam szállást, ezek állt gyári melók voltak. Így vissza gondolva, ha akartam elhelyezkedtem pár hó alatt v. pár hét. Azzal sosem volt gond, de azzal igen, h nm mindenhol jelentetek be.:(
Ja szakmámban tán 3é melóztam, de nm jött be. Melóztam Call centerbe is, azt mondják jó a csipogom:))Párom♥ szerint is. Párommal kis községben élünk, lehet megint megyek Bp.-re, ha úgy alakul..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!