Jelentkezett más is az home. Career99@gmail.com címre
adatrögzítő, gépelési munkára december 2-án?
jah, nincs ilyen számlaszám....biztosan a "hölgy" is olvassa ezeket a posztokat. láttam hogy több helyen is hirdeti, én jelentettem az oldalnak hogy ez fals munka.
én nem utaltam át a pénzt, így nem tudom feljelenteni, de az emailek megvannak...
2011. dec. 17. 09:33
32/40 felhasználó004 válasza:
Sziasztok!
Tegnap előtt jelentkeztem a munkára...kaptam emailt, kérdéseket tettem fel, nem mindegyikre válaszolt a Kinga...
Már majdnem elutaltam a pénzt, de mondom azért még lecsekkolom a neten...ki mit mond. Sajnos ezeket kell olvasnom :( Örülök hogy van egy ilyen oldal! Valamennyire tudunk egymáson segíteni. Szóval köszi mindenkinek.
2012. jan. 13. 15:37
33/40 Ági56 válasza:
sziasztok! kaptam próbamunkát de el sem kezdtem. Meg is írtam neki ma: Kedves Kinga! Már megbántam hogy kifizettem neked a 870,.Ft. de ez van. Ha emberséges lennél, mindenkinek visszautalnád azt a pénzt, mert ez nem legális. Neked még céged sincs. Legalábbis nem írtad meg a nevét senkinek. Nagyon kell a munka, de ezt, amit küldtél el sem kezdtem csinálni, mert nagyon csalásnak érzem. Ezért a pár sorért, amit küldtél, képes vagy több ezer munkanélkülitől (elég jó szöveggel ugyan) kicsalni pénzt. Nagyon nagy adminisztráció kell hozzá, amire fel kell ezt számolnod. IGAZ? Kíváncsi leszek mit válaszol rá, ha válaszol.
[link] Adatrögzítés címen rengeteg szélhámos munka ajánlat található az interneten. Érdemes elolvasni a Fekete lista oldalt! Távmunka ajánlatokért előre soha ne fizessen regisztrációs vagy belépési díjat! ezt írják. De annyira kéne mindenkinek munka, csak beleesik ilyenekbe. Akinek bejött Kinga munkája írja már meg a cég nevét, mert a neve után nem lehet megtalálni a céginfóban. sziasztok, ha válaszol megírom ági
2012. jan. 19. 10:01
34/40 anonim válasza:
Kedves Mindenki!
:) Én is bedőltem Németh Kingának, én is befizettem a pénzt, elutaltam, szintén Erste Bankos számlaszámra, bár azt kérte, jobb lenne a postai befizetés - gondolom annak nincs nyoma - de valahogy akkor is nyitnia kellett egy bankszámlát... Szándékomban áll feljelenteni, ahol csak lehet!!!! Ezerszeresen fizesse csak vissza, amit kicsalt az emberektől, országszerte...!!!!
2012. febr. 9. 17:45
srácok, új email név alatt fut Németh Kinga: jekate99@gmail.com, az állás adminisztráció, és mindenfélét igér, 870 ftért....
2012. márc. 22. 12:54
36/40 silentscream válasza:
Úgy tűnik nekem, hogy jelenleg ugyanő fut Németh Csilla néven az expresszen, Adatrögzítői munkát ajánlva. e-mail cím: n.csilla33@freemail.hu.
Még a befizetés előtt kiszálltam, mert kezdett nagyon gyanús lenni...szóval ne fizessétek be a 870-et!
2012. ápr. 5. 13:14
Én is találkoztam Németh Csillával. Nem tudom mi a helyzet most.Váom a próbameló étékelését.
2012. máj. 8. 17:57
38/40 anonim válasza:
Sziasztok! A jelenség újra felbukkant, ismét az expresszen, Adatfeldolgozás, gépelés (otthon) címmel, az "ügyintéző" ezúttal Horváth Szilveszter, ám hamar előkerül Németh Kinga Erste Bankos számlaszáma. Szóval csak óvatosan! ;)
2012. máj. 18. 15:21
39/40 anonim válasza:
Ja, és ezúttal az email cím: endeed.07@gmail.com
2012. máj. 18. 15:26
40/40 anonim válasza:
Sziasztok!
Valaki feljelentette ezt a Németh Kingát, és most nyomoznak utána én 2.-án fogok bemenni tanúskodni a rendőrségre, állítólag majd pénzbüntetésre számíthat de legalább elkapták én mondjuk dutyiba raknám.
2013. ápr. 30. 13:03
Kapcsolódó kérdések: