Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jelentkezett más is az home....

Jelentkezett más is az home. Career99@gmail.com címre adatrögzítő, gépelési munkára december 2-án?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 20:24
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Nekem mindig válaszoltak a kérdéseimre.
2011. dec. 7. 18:41
 12/40 Mano79 válasza:
100%
Legyen szerencséd a munkával
2011. dec. 7. 22:24
 13/40 anonim ***** válasza:
66%
én is beszívtam vele.. megcsináltam a próbamunkát és visszajött a levél, hogy nem feleltem meg és hogy majd máskor probálkozzak újra...
2011. dec. 8. 03:49
 14/40 anonim ***** válasza:
66%
légyszi, írj majd nekem, hogy milyen előrelépés született az ügyben.. hogy téged felvettek-e utalt e fizetést azóta ... ilyesmi
2011. dec. 8. 03:50
 15/40 A kérdező kommentje:
Mos kaptam a levelet, hogy sajnos nem felelt meg a próbamunkám. Félreteszik jelentkezésemet későbbre.
2011. dec. 8. 05:27
 16/40 anonim ***** válasza:
100%
Emberek! Mikor esik már le, hogy ez kamu? Hogy a cím tulajdonosa abból él meg, hogy elküldik neki sokan a 800ft-os jelentkezési díjat???
2011. dec. 8. 08:50
 17/40 anonim ***** válasza:
70%

hát igen, itt sajnos erről van szó... én is csodálkoztam.. h mi nem jó a munkámon... ECDL vizsgám van estébé estébé... de igen kiderült hogy kamu munka.. gyülöllek magyarország.. Nézzétek a jó oldalát... nem rossz a munkád.. csak a csávó lehúzott... Én nem foglalkozok a 870ft-al, kezdjen vele amit akar.. ennyit megért, hogy mostmár ezt is tudom.

Akik jelentkeztek, azoknak további sok szerencsét kivánok!

2011. dec. 8. 15:06
 18/40 A kérdező kommentje:
Ez a borzasztó, hogy ilyen csalásokat meg lehet csinálni minden következmény nélkül, mennyi pénzt kicsal a munkát keresőktől. Hiába figyelem az álláshirdetéseket nincs semmi rendes munka, csak az ilyen lehúzós, meg az "értékesítő, előszervező".
2011. dec. 9. 06:41
 19/40 anonim ***** válasza:
70%
hát igen, ez erről szól :| ez az ország egy szégyen:\ londonba takarító keres félmillió ft-ot... :| persze ott másak is az árak... de azért ami itt megy... az vmi röhejes... hidd el nem vagy egyedül ezzel :|
2011. dec. 9. 18:31
 20/40 anonim válasza:
100%
Én szintén részt vettem ebben, és én is kifizettem a 870 Ft-ot és három nap után kaptam egy nyavadt próbamunkát, amit megcsináltam, de nem felelt meg. Ez engem eléggé mellbe vágott mert én számítottam erre. Na most a kérdésem a következő, maguk itt szórakoznak, vagy valóban ugyanígy jártak. Nagy kérdés.
2011. dec. 9. 23:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!