Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Jelentkezett más is az home....

Jelentkezett más is az home. Career99@gmail.com címre adatrögzítő, gépelési munkára december 2-án?

Figyelt kérdés
2011. dec. 5. 20:24
1 2 3 4
 21/40 anonim válasza:
100%
Ja és a hölgy aki lenyúlt Németh Kinga néven mutatkozott be. Másnál hogy mutatkoztak be?
2011. dec. 9. 23:52
 22/40 A kérdező kommentje:
Igen, az én esetemben is Németh Kinga. Nekem is van 7 modulos ECDL-em. És tényleg azt hittem, hogy végre egy igazi munka. Minden esetre szép karácsonya lesz, mert ha csak tízen küldtünk is 870 Ft-ot, akkor is keresett pár perc alatt nettó 87000 Ft-ot, büntetlenül.
2011. dec. 10. 07:31
 23/40 tamsi.kata válasza:
72%

én is jelentkeztem, de nekem nincsenek rossz tapasztalataim, sikerült a próbamunka és már kaptam rendes melót is... és tudok még legalább egy emberről aki nagyjából velem egy időben kezdett... én is gondoltam rá, hogy mi van ha lehúzás, de kaptam melót meg szerződést is szóval egyelőre még oké....

majd jelzem nektek, hogy a fizetés is rendben van e...

2011. dec. 11. 22:24
 24/40 anonim válasza:
100%
Szerintem ez nem igaz, ez nem munkahely, ez egy fantom történet. Az aki ezzel szórakozik, költse gyógyszerre azt a pénzt amit kapott.
2011. dec. 12. 17:19
 25/40 A kérdező kommentje:
Ma foglalkozott az m1-en a Megoldások Magazinja az ilyen adminisztrációs költség miatt előrefizetős, próbamunkás lehúzós fantom cégekkel, amiből sohasem lesz rendes, valódi munka.
2011. dec. 13. 20:19
 26/40 Gyöngyvér90 válasza:
100%
Üdv Mindenkinek! Biztos, hogy mindenki annyiban szeretné hagyni a dolgot? A kérdésem a következő (bár tudom, eléggé lecsengett az "ügy" - azért remélem még van aki olvassa a fórumot): rajtam kívül hajlandó lenne még más is feljelentést tenni ismeretlen tettes ellen csalás miatt?
2011. dec. 15. 23:31
 27/40 anonim válasza:
100%

Szia, Ötletként: szerintem az első lépés az lenne,hogy egyáltalában hogy engedélyezhetik hivatalos álláskereső oldalakon, hogy ilyen kamu állásokat feltöltsenek????? az oldal tulajdonosainak kellene pontos kiszűrni ezeket, és nem beszennyezni az ő hírnevüket ,mert ezzel magukat is lejáratják......

Én még várok egy picit a próbamunkára:))))))))

2011. dec. 16. 11:09
 28/40 anonim válasza:
100%
Ez egy fantom cég. És még a pénz sem kellett nekik, mert a számlaszám amit adtak nincs. Most kaptam egy levelet a póstától hogy nincs ilyen szám. Maguk nagyon ráérnek itt szórakozni.
2011. dec. 16. 20:40
 29/40 A kérdező kommentje:
Utolsó, már hogy ne létezne az a számlaszám? Sec perc alatt ráutaltam a számlájára a pénzt. Úgyhogy szép karácsonya lesz a Kingának. Csak azt nem tudom, hogy amikor tükörbe néz, nem köpi szembe magát?
2011. dec. 16. 21:58
 30/40 anonim válasza:
100%
A számlaszám erste bankos, bármit meg lehet tudni, és máris nem ismeretlen a "tettes" :))))
2011. dec. 16. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!