Téged milyen mobilszámokról zaklat az EOS Faktor?
Az EOS Faktor nevű behajtócég annak ellenére zaklat bunkó és agresszív stílusban, hogy már többször közöltem velük: nem tartoztam annak a szolgáltatónak, akitől ők megvettek egy követelést.
Szeretném összegyűjteni a sorstársakkal a zaklatáshoz használt telefonszámaikat, hogy azokat a telefonomba elmentve kinyomhassam, ha hívnak.
Engem ezekről hívtak eddig: +36 30 3440775, + 36 30 3440776.
Engem is erről: +36303440775 hívott este amikor is tudtommal már illetlenség meg amugy is nem hiszem hogy egy behajtó este 8 után telefonál hát elborult az agyam!
Most talált meg hogy fizessem be a tartozásomat ami 2009 óta van megjegyzem most hallom először a dolgot de 1hete már küldött egy csekket az EOS Faktor hogy fizessek akkor én hívtam fel a pasi azt mondja 2010-es tartozás most meg teljesen más szolgáltatónak tartozok végül igy hozta ki én meg keresgetem nekik a csekkeket meg szerződéseket de furcsa volt nekem is hogy este hívnak mondom ezek csalók és lám lám valóban!
FEL KÉNE JELENTENI ŐKET!
Utána kell járni, hogy mit akarnak. Az eos egy behajtó cég, szóval a "sok buta bank" aki engedi, hogy belelásson a rendszerébe (haha..) ÁTADTA az eosnak a ti neveteket, adataitokat VÉGREHAJTÁSRA, mivel tartozást halmoztatok fel, és nem voltatok hajlandóak kifizetni. Pl.: a digi-s válaszolónak üzenem, hogy amennyiben nem írásban (ergo telefonon, interneten,stb.) mondta fel a szolgáltatást, vagy a modemet/beltérit/akármit nem adta vissza a diginek, a szerződése bizony él-attól,hogy szolgáltatás már rég nincs.
ezek elkerülése érdekében javaslom mindenkinek:
-olvassák el amit aláírnak mindig, alaposan
-visszamenőleg minden egyes kiérkezett levelet, befizetett csekket, stb-t őrizzenek meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!