Mennyi idő, míg feladják a rendelésemet a SportsDirect.com webáruházban (UK)?
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen honnan lehet tudni, hogy akciós a posta? Mert állítólag az is szokott akciós lenni :D
A múltkor rendeltünk nem kevés értékben és állítólag másnap akciós volt, lehet ezt tudni előre? Vagy csak aznap írják ki? És hol írják? A főoldalon? Vagy a DHL oldalán?
Megkérdeztem attól is aki mondta h akciós volt, de vmi ismerősének az ismerőse rendelte meg és még nem ért vissza hozzám az infó, hátha itt hamarabb kapok választ :D
Na erre én is kíváncsi lennék.
Eddig 3-szor rendeltem tőlük, nagyjából mindennel meg voltam elégedve, főleg a gyerek cuccokkal! Előre berendelek kb fél évre jópár dolgot. A postaköltség eddig 5000 felett volt, de ha akciós lenne, és lehetne tudni mikor, örülnék neki! Utolsó rendelésnél történt az, hogy listázott, előre fizettem, majd miután kezdték csomagolni a cuccot kiderült, hogy nincs raktáron 3 termék ( amit ugye már kifizettem). Nem nagy tétel, 1800.-körül volt összesen. Azt gondoltam, majd visszautalják, de semmi.
Közel két hete rendeltem és most jött az SMS a DHL-től, hogy szerdára várható! Nem tudom mi tart ilyen sokáig, de ha nem lettem volna rákényszerítve a bankkártyás fizetésre (utánvét nem választható), akkor már át se venném.
Ja a szállítási díj 4000 Ft volt...
Ezt kalkulálja be mindenki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!