Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi idő, míg feladják a...

Mennyi idő, míg feladják a rendelésemet a SportsDirect.com webáruházban (UK)?

Figyelt kérdés
Ma reggel rendeltem vagy 200 Font értékben 12-13 darab dolgot: ruhákat, cipőt, stb. Azt írják, hogy a raktárukból összeszedik a dolgokat, és majd mailben értesítenek, ha feladták. Az érdekelne, hogy ez úgy átlagban mennyi idő szokott lenni? Amiket rendeltem, azok mind vannak raktáron? Mert gondolom, ami nincs raktáron, az nincs is fent a weboldalon. Szóval aki rendelt már innen, legyen szíves írja meg a tapasztalatait, csupa jót hallottam erről a társaságról, ezért mertem tőlük rendelni.
2011. okt. 11. 19:08
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
tegnap 5,59 Ł ra le volt árazva egy NOFEAR kabi.... 59,99Łról!!!4 Vettem gyorsan 3db ot ennyit engedett az akciós felhívás...akkor megkaptam a visszaigaolót, de semmi egyéb, azóta sem, persze a pénzt leemelték a számlámról...azt nem tudom hogy fogom visszakapni, van tapasztalatod róla?gondolom azonnal eladták mindet, de ha pl 1db se lenne akkor is írnának nem?hogy sorry de elfogyott...hogy van ez?pénzemet visszakapom egyátalán?
2012. febr. 22. 12:07
 12/33 anonim válasza:
jönnek a kabik...elég későn kaptam visszajelzést, de jönnek :)) kivi vagyok
2012. febr. 23. 16:06
 13/33 A kérdező kommentje:
Nekem eddig minden méret stimmelt, kivéve egyszer, mikor elszúrtam a nadrágméretet, de az az én hibám volt. Varrónőhöz elvittem, tök jól megcsinálta. Én leginkább ingeket, pólókat, és LonsDale kardigánokat vettem, és utóbbiak S mérete szinte már olyan, mintha M vagy L-es lenne. Viszont nagyon kényelmes, és meleg. Sajnos a netes vásárlásnak ez a hátránya, hogy nem tudod felpróbálni, de akkor is rengeteg pénzt spórolsz meg. Nekem is eddig az összes cipő jó volt, és nagyon faszák, amiket rendeltem. Szerintem jó kis bolt, a méretek miatt ne búsulj, vidd el inkább valami jó varrónőhöz, aki nem horror árakon dolgozik, és megcsinálja neked a rukákat.
2012. febr. 25. 17:30
 14/33 anonim válasza:
hát igen Lonsdale és Nike felsők is S-eset vettem és messze nem Sesek hanem L-es inkább...de még a fazon sme olyan mint a képen :( mndegy jó tanulópénz volt, táska-cipő-gyerekruha nagyon megéri :) azokkal nem volt gond
2012. márc. 13. 11:48
 15/33 anonim válasza:
Az márkától is fugg mekkora az a méret sajnos. Illetve anyagtól is.
2012. júl. 10. 19:49
 16/33 anonim válasza:
Én most Everlast-os polókat, pulóvereket, cipőt veszek. Általában L-es az én méretem... ha bár most is XL-es polóing van rajtam amit németbe vettem és pont jó rám... ott akkor egyel kisebb méreteket nézzek? A cipő méretem 44-es szokott lenni általába, de volt már h 43 vagy 45 kellet. Szóval ha valakinek van már az Everlast-os cuccokban tapasztalata akkor írja már meg, hogy szerinte melyik ruha és cípő méret lesz rám jó ezek alapján. Köszi előre is!
2012. nov. 10. 14:00
 17/33 anonim válasza:

Én is rendeltem a nyáron kb. 20 tételt,abból kb. 5-6 hibás volt. Az egyik féle boxer alsó kicsi volt,pólóba a "kangol"felírat csúnyán-hibásan volt belehímezve. Az "s"-es női bermuda kb. "L"-es volt. A Lonsdale táskák olyan gagyin vannak beszegve stb.,hogy a kínai gondosabban megcsinálja.

A női Lonsdale táskát(fehér) valami megfogta,amit le sem tudtunk mosni semmivel. Visszaküldeni többe lett volna,így inkább hagytuk! Szerintem a hibás szar termékeket elsózzák külföldre és vagy visszaküldi a vevő vagy nem. Legfeljebb kicserélik neki!

Az biztos,hogy kockázatos nagyon képről vásárolni én többet biztos nem fogok!

2013. febr. 24. 21:51
 18/33 anonim ***** válasza:

Sziasztok

ha még valakit érdekel én tegnap cipöt rendeltem..1euro-t számoltak fel a postaköltségre.

2013. ápr. 17. 12:44
 19/33 anonim ***** válasza:

Sziasztok

lenne egy kérdésem.rendeltem 2 nadrágot...kifizettem és moast nézem,hogy az egyikhez az van irva hogy "nem található"ilyenkor mi van?visszakapom a pénzem?amikor kifizettem még ott volt...

2013. ápr. 22. 11:37
 20/33 anonim válasza:
Most néztem!Rámentem egy termékre alul láttam olyat ,hogy méretválasztó.Az amit ott látok az megfelel a valóságnak vagy így sem biztos,hogy legalább közel megfelelő méretűt kapok?
2013. máj. 22. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!