Mennyi idő, míg feladják a rendelésemet a SportsDirect.com webáruházban (UK)?
Sziasztok!
Melyik futárral érkeznek a SportDirec-től a csomagok? Mivan,ha nemvagyok pont otthon és nem tudják kézbesíteni?Megpróbálják máskor?Mikor?Felhívnak előtte?
Köszi
Sziasztok!
Ha jol emlékszem GLS.
Nekem dobtak be cetlit hogy a szomszéd átvette :)
De ha nem veszed át szerintem a postán megtalálod!
paypalt a fizetési módnál tudod beállitani...rámész a rendelésre és átfog dobni a paypal oldalra beirod az emailed jelszot ott lesz az összeg és kifizeted :)
Nem okoskodni akarok, nehogy valaki félreértse!
Ha bárminemű ruhát rendelsz, rámész a méretek fülre, és ott megtalálod hogy pl a Nikenál mi számít "S"-es méretnek.
Cipőnél is csalóka, jól meg kell nézni!
De majdnem minden ruhánál kicsit eltér az itthoni méretekhez képest, ezért kell kézbe venni egy mérőszalagot, és biztos ami biztos lemérni..:)
DHL hozza Magyarországra,és ha jól rémlik a GLS hozza házhoz.
Feladás követő 3. munkanap körül kell megérkeznie, mint ahogy előttem is írták! :)
Remélem hasznos információval tudtam szolgálni!
Szaisztok!
1 kérdésem lenne le adtam 1 rendelést de nem számoltak fel postaköltséget ez hogy lehet? 1 4-5 munkanapon belül lévő 1250 ftos költséget számítottak csak fel amit én ikszeltem be! Le vonták már a csomag értékét is már!
A csomag átvételekor kéne majd fizetni a pk-t?
iasztok!
Vasárnap este rendeltem a sportdirect weboldaláról. A furcsaság, hogy nem kellett regisztrálnom, "vendégként" is leadhattam a rendelésem. Az összeget levonták azonnal, és kaptam egy automatikus üzenetet, amelyben egy rendelési szám szerepelt, meg a tételek összegszerűen amit rendeltem. Azóta azonban nem kaptam semmilyen visszaigazolást, és nem is tudok hova fordulni, hogy megkérdezzem, sikerült-e a rendelés, mikorra várhatom a csomagot vagy bármi, és mivel nem kellett előtte regisztrálnom, csak egy e-mail címet adtam meg és az elérhetőségeimet, így a fiókomban sem tudok utána nézni. Tud valaki segíteni? Ne aggódjak még vagy hova forduljak ez ügyben? Előre is köszi!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!