Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi idő, míg feladják a...

Mennyi idő, míg feladják a rendelésemet a SportsDirect.com webáruházban (UK)?

Figyelt kérdés
Ma reggel rendeltem vagy 200 Font értékben 12-13 darab dolgot: ruhákat, cipőt, stb. Azt írják, hogy a raktárukból összeszedik a dolgokat, és majd mailben értesítenek, ha feladták. Az érdekelne, hogy ez úgy átlagban mennyi idő szokott lenni? Amiket rendeltem, azok mind vannak raktáron? Mert gondolom, ami nincs raktáron, az nincs is fent a weboldalon. Szóval aki rendelt már innen, legyen szíves írja meg a tapasztalatait, csupa jót hallottam erről a társaságról, ezért mertem tőlük rendelni.
2011. okt. 11. 19:08
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
Valaki segítsen már, csináltam paypalt, hozzáahdtam a bankszámlám de nem tudom hogy kell fizetni vele a kérdéses oldalon. Valaki legyen már olyan szíves és írja már le röviden a menetét, illetve azt h ha hozzá van csatolva a számla akkor miért ír még mindig 0 Ft-ot. Előre is köszönöm!
2013. máj. 26. 14:07
 22/33 anonim válasza:
Sziasztok! Látom tapasztalt vásárlók vagytok. Én azt szeretném megtudni, ha előrendelést "csinálok" az hogy működik?
2013. nov. 3. 15:33
 23/33 anonim válasza:

Sziasztok!

Melyik futárral érkeznek a SportDirec-től a csomagok? Mivan,ha nemvagyok pont otthon és nem tudják kézbesíteni?Megpróbálják máskor?Mikor?Felhívnak előtte?

Köszi

2014. febr. 11. 18:38
 24/33 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ha jol emlékszem GLS.

Nekem dobtak be cetlit hogy a szomszéd átvette :)

De ha nem veszed át szerintem a postán megtalálod!

paypalt a fizetési módnál tudod beállitani...rámész a rendelésre és átfog dobni a paypal oldalra beirod az emailed jelszot ott lesz az összeg és kifizeted :)

2014. febr. 12. 00:42
 25/33 anonim válasza:

Nem okoskodni akarok, nehogy valaki félreértse!

Ha bárminemű ruhát rendelsz, rámész a méretek fülre, és ott megtalálod hogy pl a Nikenál mi számít "S"-es méretnek.

Cipőnél is csalóka, jól meg kell nézni!

De majdnem minden ruhánál kicsit eltér az itthoni méretekhez képest, ezért kell kézbe venni egy mérőszalagot, és biztos ami biztos lemérni..:)

DHL hozza Magyarországra,és ha jól rémlik a GLS hozza házhoz.

Feladás követő 3. munkanap körül kell megérkeznie, mint ahogy előttem is írták! :)

Remélem hasznos információval tudtam szolgálni!

2014. jún. 5. 09:38
 26/33 anonim válasza:

Szaisztok!

1 kérdésem lenne le adtam 1 rendelést de nem számoltak fel postaköltséget ez hogy lehet? 1 4-5 munkanapon belül lévő 1250 ftos költséget számítottak csak fel amit én ikszeltem be! Le vonták már a csomag értékét is már!

A csomag átvételekor kéne majd fizetni a pk-t?

2014. szept. 14. 14:42
 27/33 bengey válasza:

iasztok!

Vasárnap este rendeltem a sportdirect weboldaláról. A furcsaság, hogy nem kellett regisztrálnom, "vendégként" is leadhattam a rendelésem. Az összeget levonták azonnal, és kaptam egy automatikus üzenetet, amelyben egy rendelési szám szerepelt, meg a tételek összegszerűen amit rendeltem. Azóta azonban nem kaptam semmilyen visszaigazolást, és nem is tudok hova fordulni, hogy megkérdezzem, sikerült-e a rendelés, mikorra várhatom a csomagot vagy bármi, és mivel nem kellett előtte regisztrálnom, csak egy e-mail címet adtam meg és az elérhetőségeimet, így a fiókomban sem tudok utána nézni. Tud valaki segíteni? Ne aggódjak még vagy hova forduljak ez ügyben? Előre is köszi!

Üdv

2014. okt. 8. 12:55
 28/33 Bence46288 válasza:
utolsó! megkaptad a csomagot? és ha igen mennyi idő mulva jött a következő e-mail?
2014. nov. 6. 17:53
 29/33 anonim válasza:
Én 2014.11.02-án rendeltem de még nem érkezett meg.Úgynéz ki világkörüli útra vitte a DHL elküldék Helsinkibe onnan Brüsszelbe és elméletileg talán most már Budapestre is megérkezik végre talán.(csomag nyomonkövetés szerint).
2014. nov. 13. 09:21
 30/33 anonim válasza:
Én most kedden rendeltem, de úgy hogy nem voltam regisztrálva. Aznap kaptam email, hogy fogadták a rendelést meg küldték a nyomonkövetési számot. Azóta semmi. Hogyan tudnám így nyomon követni? És karácsonyig megérkezik?
2015. dec. 17. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!