Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyi idő, míg feladják a...

Mennyi idő, míg feladják a rendelésemet a SportsDirect.com webáruházban (UK)?

Figyelt kérdés
Ma reggel rendeltem vagy 200 Font értékben 12-13 darab dolgot: ruhákat, cipőt, stb. Azt írják, hogy a raktárukból összeszedik a dolgokat, és majd mailben értesítenek, ha feladták. Az érdekelne, hogy ez úgy átlagban mennyi idő szokott lenni? Amiket rendeltem, azok mind vannak raktáron? Mert gondolom, ami nincs raktáron, az nincs is fent a weboldalon. Szóval aki rendelt már innen, legyen szíves írja meg a tapasztalatait, csupa jót hallottam erről a társaságról, ezért mertem tőlük rendelni.
2011. okt. 11. 19:08
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
szia végül hogy sikerült a rendelés?mennyi idő volt?ruhák jók voltak?vélemény?tapasztalat?most készülök én is rendelni
2012. febr. 11. 18:40
 2/33 A kérdező kommentje:
Szia! Azóta már vagy négyszer rendeltem több százezer ft értékben, és soha, semmilyen problémám nem volt, nyugodtan rendelj innen, garantálom, hogy pozitívan fogsz csalódni. Egyszer volt olyan, hogy két termékből nem volt, azt törölték, és azok árát jóvá is írták a számlámon. Egyébként a rendeléstől számítva a feladás olyan 36 órán belül szokott megtörténni, küldenek a rendelés mellé e-mailben egy DHL tracking numbert, azon látod, hogy hol van a csomagod. Eddig minden egyes rendelésemnél 3 munkanap volt, hogy kiszállítsák a csomagot a feladástól számítva.
2012. febr. 12. 10:39
 3/33 anonim válasza:

de jóó!én tegnap du.3 kor adtam le a rendelést és este 21 után jött email hogy a dhl nél a csomag...nem gondoltam hogy ilyen gyors lesz :D

Nagyon kíváncsi vagyok a termékemre is...te paypal al fizetsz?én sima visa electornnal....ha nem lenne vmelyik termék azt már a dhl esl emailben is feltüntették volna nem?

2012. febr. 14. 12:51
 4/33 anonim válasza:
Szia, Szeretném megkérdezni, hogy mennyi postaköltséget számoltak fel? Köszi.
2012. febr. 14. 19:20
 5/33 anonim válasza:
nekem 14.99font az kb 5400Ft
2012. febr. 14. 20:31
 6/33 anonim válasza:

Köszönöm a választ.

Azt meg tudod mondani, hogy rendelés értékétől vagy súlyától függ a postaköltség?

2012. febr. 15. 18:27
 7/33 anonim válasza:
semmitől nem függ :)) 1 póló is 14,99 és 100cipő 100pulcsi+100 bicikli is 14,99 :) elvileg holnap érkezik a csomag..kiváncsi vagyok
2012. febr. 15. 21:35
 8/33 A kérdező kommentje:
Jól mondjátok, akármennyit, akár egy raktárnyi dolgot is rendelhettek, a DHL költség akkor is 15 GBP. Úgyhogy egy-egy rendelés alkalmából jól vásároljatok be, de ha még csak 1-2 dolgot vesztek, akkor is nevetségesen alacsony a 15 GBP-s ár a DHL-lel. Képzeljétek csak el, mennyibe kerüle egy 10-15 kilós, nagyméretű csomag Angliából Magyarországra feladva DHL-lel? Szerintem 50-60 ezer Ft szóba sem állnának velünk. Úgyhogy 5000 Ft egy termék árán megvan, mert kb annyival olcsóbb például egy 20-30 GBP-s Nike cipő Magyarországon.
2012. febr. 19. 17:29
 9/33 A kérdező kommentje:
Egyébként megkaptad már a csomagot? Mi a tapasztalatod? Nem hagytak ki semmit? :-)
2012. febr. 19. 17:30
 10/33 anonim válasza:
Szia rengeteg mindent rendeltem, mindent megkaptunk péntekre,(hétfőn adtuk le a rendelést)de a fele vagy több is használhatatlan :((( Oké hogy új meg cimkés deúgy el vannak szabva és méretezve hogy majdnem sírógörcsöt kaptam :(( pedig nem is az olcsóbbakkból vettük őket :( szépek, jó anyaguk van de kb a lábbelik és a táskák lettek jó meg férjemnek a kabát....vettük L es férfi pulcsikat hát tök jól néznek ki de az inkább XXL es méret :O Vettem Lonsdale atlétát, nike pólót, képen tök fasza, karcsúsított, feszülős na felvéve rosszabb mint öreganyám trikója és baromira nem S es méret hanem XL legalább....gyerekcuccok mind jó lett és a lábbelik, táskák...ennyi, itthon pl a playersroom ilyen, tele márks cuccokkal aztán mikor megkaptam őket, fele kuka olyan szar :O Mindenesetre cipőt, papucsot, gyerekcuccot érdemes venni mind szuper, én biztos fogok még vásárolni de nagyon megnézem mit..bár hiába mert a katalógusoképen tök menő meg szuper aztán itthon a piacon jobbat veszek
2012. febr. 22. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!