SMS-t kaptam az INTRUM nevezetű cégtől. Tisztelt ügyfelünk! Kérjük tartozásának rendezése érdekében haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot! Iratszám, telefonszám. Mit tegyek? Felhívjam őket, vagy sem?
Figyelt kérdés
Ahogy olvasgatom, ez egy adósságbehajtó cég, amibe beletartozik a parkolási díj nem befizetése is. Ilyen ügyem van, közterületes büntette meg volt asszonyt, amit nem rendeztem, figyelembe véve hogy objektív felelősségről nem beszélhetünk.2011. okt. 6. 11:51
31/37 anonim válasza:
Nekem is most írtak néhány napja, de én visszaírtam nekik egy sms-t, hogy most mi van és ki szòrakozik a számommam, mert nekem biztos, hogy nincs semmi tartozásom. Ez meg ìgy nagyon vicces, haha.
Erre ma küldték ugyanazt az sms-t... -.-" ezek eskü hülye fogyatèkosok, mit akarnak már???
32/37 anonim válasza:
Vigyázatok velük ez a cég csaló aki kap ilyen sms-est azzonnal törölje ki csalók nem létező büntetésekel húzzák le az embereket .
33/37 anonim válasza:
miért nem b@ssza már valaki s*ggbe ezeket a mocskos csaló szélhámosokat? a rendőrség hol van ilyenkor? évek óta ezt csinálják már... bezzeg, ha valaki egy csokit ellop a Sparból, akkor egyből jegyzőkönyv, bíróság, itt meg évek óta lehúzzák az embereket, és k*rvára nem tűnik fel a hatóságoknak? vagy netán összejátszanak??????????
34/37 anonim válasza:
Legálisan kirabolják az embereket az állam cége gondolom ők nekük mindent szabad :)
35/37 anonim válasza:
Sziasztok! Én ma kaptam egy ilyen sms-t,továbbítottam a férjemnek,hátha ő tud valamiről amiről én nem..pl.parkolási díj befizetésének elmaradása,de semmi.Majd felhívja őket,de nagyon kíváncsi vagyok!Devizahitelesek vagyunk amit rendesen fizetünk,máshol nincs tartozásunk. Szomorú,hogy ez évek óta megy már és nem történik semmi.Hol lehetne őket bejelenteni?
36/37 anonim válasza:
Hát elvileg a PSZÁF-től rettegnek, nem tudom, valahol olvastam már, de talán rendőrség? Úgy látszik ezek totál gátlástalanul küldik mindenkinek véletlenszerűen, kamu nevet kitalálva, hogy "azt hittük hogy ön Hát Izsák vagy Gipsz Jakab... Nem? Tényleg? akkor elnézését kérjük, töröljük a rendszerből..." aztán egy fél év múlva jön az ismétlés... k**va anyjukat b-sszák telibe az ilyen ganéj tetű mocskos zs**ók! a sz-rt is ki kéne belőlük perelni...
37/37 Thomas Mann 33 válasza:
Valaki feljelentette már ezeket a csalókat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!