SMS-t kaptam az INTRUM nevezetű cégtől. Tisztelt ügyfelünk! Kérjük tartozásának rendezése érdekében haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot! Iratszám, telefonszám. Mit tegyek? Felhívjam őket, vagy sem?
Már kb 4x el lett nekik mondva, hogy nem én vagyok, akit keresnek!!! de olyan 3-4-6 havonta újra hívnak, hogy Havasi Petra vagyok, közbe meg nem! És minden alkalommal kitörölnek, azt mondják, de utána mégis újra zaklatnak ugyanazzal a szöveggel! Igen, nincs tartozásom, de attól még megszívathatnak, hogy rám terhelnek ezt azt. Olvastam fórumokban sok mindent.
Hívásszűrést nem lehet... mivel SMS jön, és a telefon nem jelzi ki a számot, csak annyit hogy "INTRUM", sőt még válaszolni se lehet rá, csak egy Pesti telefonszámot írnak, hogy azon tudom elérni őket (nyilván nem arról küldik az SMS-t)
Meg legtöbbször ha vezetékes számról hívnak, akkor szintén nem jelzi ki a számot, így értelme se lenne a hívásszűrésnek. Szóval mondjuk úgy, hogy kiszűrhetetlen, meg eddig mindig SMS-t küldtek
#23-as rosszabb! egy körleveles hülyeség, és egy telefonos zaklatás között elég nagy különbség van...
nem tudom mi a céljuk amúgy, meg mi ennek a lényege... talán az hogy valamelyik idióta balf!sz ismeretlenül fizet, vagy passz
Egy érdekesség ehhez a témához:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!