Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » SMS-t kaptam az INTRUM nevezet...

SMS-t kaptam az INTRUM nevezetű cégtől. Tisztelt ügyfelünk! Kérjük tartozásának rendezése érdekében haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot! Iratszám, telefonszám. Mit tegyek? Felhívjam őket, vagy sem?

Figyelt kérdés
Ahogy olvasgatom, ez egy adósságbehajtó cég, amibe beletartozik a parkolási díj nem befizetése is. Ilyen ügyem van, közterületes büntette meg volt asszonyt, amit nem rendeztem, figyelembe véve hogy objektív felelősségről nem beszélhetünk.

2011. okt. 6. 11:51
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:

Már kb 4x el lett nekik mondva, hogy nem én vagyok, akit keresnek!!! de olyan 3-4-6 havonta újra hívnak, hogy Havasi Petra vagyok, közbe meg nem! És minden alkalommal kitörölnek, azt mondják, de utána mégis újra zaklatnak ugyanazzal a szöveggel! Igen, nincs tartozásom, de attól még megszívathatnak, hogy rám terhelnek ezt azt. Olvastam fórumokban sok mindent.

Hívásszűrést nem lehet... mivel SMS jön, és a telefon nem jelzi ki a számot, csak annyit hogy "INTRUM", sőt még válaszolni se lehet rá, csak egy Pesti telefonszámot írnak, hogy azon tudom elérni őket (nyilván nem arról küldik az SMS-t)

Meg legtöbbször ha vezetékes számról hívnak, akkor szintén nem jelzi ki a számot, így értelme se lenne a hívásszűrésnek. Szóval mondjuk úgy, hogy kiszűrhetetlen, meg eddig mindig SMS-t küldtek

2013. máj. 31. 06:11
 22/37 anonim ***** válasza:
előző vagyok: ...de olyan 3-4-6 havonta újra hívnak* --> újra küldenek sms-t
2013. máj. 31. 06:12
 23/37 Jakab Réka válasza:
én is a minap kaptam egy ilyen levelet de akkor ezek szerint ez csak egy telefonos körleveles valami
2013. júl. 9. 13:57
 24/37 anonim ***** válasza:

#23-as rosszabb! egy körleveles hülyeség, és egy telefonos zaklatás között elég nagy különbség van...

nem tudom mi a céljuk amúgy, meg mi ennek a lényege... talán az hogy valamelyik idióta balf!sz ismeretlenül fizet, vagy passz

2013. júl. 9. 15:44
 25/37 anonim válasza:

Egy érdekesség ehhez a témához:

[link]

2013. júl. 25. 17:41
 26/37 Tippmann válasza:
69%
Tegnap megkaptam én is az SMS-t, ma még egyet hogy ha nem jelentkezem 3 napon belül akkor megteszik a jogi lépéseket. Lepörgött előttem minden variáció, felidegesítettem magam, felhívtam és valami Zsuzsát kerestek. Mondtam, hogy itt csak Tibor van. Erre köszönik és törlik a rendszerből a számom. De még most is tiszta ideg vagyok. Hülyék.
2013. aug. 14. 15:21
 27/37 anonim ***** válasza:
ááá, ezek elmebetegek, szarrá perelném az agyukat is, ha elég pénzem lenne... Lerombolnám az egész INTRUM birodalmat a g*cibe, lefejezném azt aki szórakozik itt az emberekkel!! az biztos! De megáll az ész, hogy senki nem tesz semmit, ezek meg évek óta szórakoznak az emberrel büntetlenül... Mi a szar???? Miért nem kapnak legalább 500 milliós bírságot 1 bejelentés után?
2013. aug. 14. 15:43
 28/37 anonim válasza:
TEGNAP ÉN IS FELHÍVTAM NEM IS ENGEM KERESTEK .NINCS SEMMI GOND NEKEM A SIM-ET NETEN VETTEM NEKEM IRNAK MÁS HELYET ..MONDTAM FIGYELJENEK ODA MÁSKOR..MONDTA ELNÉZÉST ELVAN..NÉZVE,,
2014. márc. 5. 17:42
 29/37 anonim ***** válasza:
ezek ezt csinálják mindenkivel! nem lehet ennyi kamu szám szerintem... így akarnak ártatlan emberektől pénzt benyelni... ami a legborzasztóbb senki nem tesz semmit, ez ellen a bűnbanda miatt!!! Be kéne záratni az Intrum céget a pics á ba, és nem lenne gond! de a kedves Fidesz/NAV hagyja, hogy ez a cég is tomboljon!
2014. márc. 5. 18:06
 30/37 Húskloffoló válasza:
55%
én is kaptam kb. 3 perce egy sms-t hogy fizessek!!! telefonszám ,iratszám minden! 100% hogy nem tartozok senkinek,ezért a telefonszámban van a trükk!! vissza hívod őket ők meg : jahhajjjj bocsánat,nem magát kerestük,közben meg szopják le a pénzt tőled,azzal hogy hivtad őket ;)nyugodtan jöjjenek ki ide hozzám,többet a környékre nem jönnek azt garantálom :DD
2014. máj. 22. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!