Az "életművészeknek" miből van pénzük?
A szabadúszó jó kifejezés. :-)
Hogy miből van pénz?
Többnyire abból, h meglátom azokat a lehetőségeket, amiket mások nem. Vagy éppen eladok valamit, vagy dolgozom, hiszen sok mindenhez értek, és megbízható vagyok.
Ez egyfajta "tőke" amit nem vehet el tőlem senki sem.
az életművészség abban áll, hogy élvezem az életet, és nem állok be a taposómalomba.
Hogy pénzes vagyok-e? Nem, legalábbis a szó klasszikus értelmében nem, de most is éppen egy Madridi szállodából írok... ;-)
Szimpatikus nekem ez a dolog, főleg mivel azt látom h. körülöttem mindenki gürizik egész nap, amikor meg nem akkor meg sopánkodik és panaszkodik... főnök így pénzhiány úgy.
És én egy valamiben biztos vagyok, h nem akarom így végezni.
utsó, ha nem csak kamuzol, akkor mesélhetnél még magadról, kíváncsi vagyok h. pl miket csinálsz pontosan stb... :)
am 19 éves vagyok tanulok jelenleg....\elvileg\
Én is ezt mondtam ennyi idős koromban.
aztán rájöttem, hogy az amit másoktól hallasz már rég lejárt lemez, vagy a fele sem igaz.
Magadtól kell rájönnöd miből lesz pénzed, de egyet elárulok, ahhoz is kell egy komolyabb mennyiségű pénz, mert a semmiből nem lesz más csak semmi.
Amúgy vannak örök slágerek amikből meg lehet élni ha ügyes vagy.
Ilyen pl a jegyüzérkedés,
a gyógyszerekkel kereskedés,
póker, arany felvásárlás, valutázás stb.
na igen, de ezek amiket írtál nem is átlagos "munkát vállalok, hogy ne legyen időm élni" tevékenységek, tehát ilyesmikre gondolok.
...ezek jók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!