Átvertek! Mit tehetnék?
HURRÁ!... :-D
Ha megvan a bankszámlaszáma és a számlatulajdonos neve, akkor sima az ügy, a rendőrségnek 1 perc alatt kiadja a bank a számlatulajdonos adatait (név, lakcím, szem.ig.száma, stb.)...
A bankszámlán az is látható (a rendőrségnek), hogy hány embert és milyen összeggel vert már át!!!
No, akkor szépen szedj össze mindent (taggal való levelezés kinyomtatva, bankszámlaszáma, neve, átutalásod vagy befizetésed a számlájára kinyomtatva vagy nyugta fénymásolva, stb.)...
Ezzel ballagj el a rendőrségre és tégy feljelentést!
Azért én megpróbálkoznék azzal, hogy egy utolsó esélyt adjak a csalónak : 5 munkanapon belül visszautalja a pénzt a számlámra vagy feljelentem!...
Ha visszaküldi a pénzt, akkor hagyd a francba, tanultál az esetből és ENNYI!...
Ha nem küldi a pénzt, akkor RENDŐRSÉG!...
És a "munkát" köszönöd nem kéred, nehogy egy rakás szemét papírt küldjön a pénzedért cserébe és utána a fáklyásmenet!...
Kedves kérdező!
Véletlenül nem erre az Otp számlára kellett küldeni a pénzt: 1177 3487-51299 394 ?
Multkor én is felfigyeltem egy ilyen típusú hirdetésre:
Jól hangzik, de gondoltam a Google-n megnézek 1-2 dolgot. Mégpedig a bankszámlaszámot. A bankszámlaszámra ezeket dobta ki:
Nem csak az az érdekes, hogy mindenhol ugyan az a bankszámlaszám, hanem hogy mindenhol be kell fizetni x összeget.
Valakinek valami véleménye?
Először is köszönöm a válaszokat!
02:12, úgy lesz ahogy te mondod!
Utolsó!
Elég érdekes.. a számlaszám nem ugyanaz, de az első 8 számjegy teljesen megegyezik.
Lehet valami összefüggés a 2 dolog között?
Elég hihetőnek tűnik, még adószámot is feltüntet. De hát azért fizessek, hogy pályázhassak egy versenyre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!