Ha minuszban van a bankszámlám és vaterán sikerül eladnom valamit és utalják rá a pénzt, akkor az azt jelenti, hogy nem is tudom felvenni azt az összeget?
Figyelt kérdés
- 41 000 Ft körül van ma a bankszámlámon a pénz, tegnap még + 11 000 Ft volt rajta. Ez most fog még így váltakozni, vagy most mi van? Remélem, nem potyára, nem a nagy "semmiért" cserébe adok el majd dolgokat vaterán.2011. aug. 16. 17:36
21/22 anonim válasza:
De számít. Teszem azt, veszel tőlem valamit. Előre kérem a pénzt, az áru értéke 1000 Ft, mellé a rózsaszín csekk pluszköltsége, PLUSZ a postaköltség. 3 újságnál ez nem sok, de ha egy mozsarat vennél, akkor már annak a postaköltsége sokkal több mint az újságoké.
Amikor egyébként nem tudtam, hogy mennyi a postaköltség, szépen összeraktam a csomagot, elballagtam a postára, és megkérdeztem, hogy HA feladnám, mennyibe kerülne a postaköltség. Mondtak egy összeget, hazaballagtam a csomaggal, megírtam a vevőnek hogy áru+postaköltség ennyi, és amikor 2 nap múlva megérkezett az utalás, akkor feladtam.
22/22 A kérdező kommentje:
Köszi, értem.
2011. aug. 17. 08:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!