Segitségre volna szukségem Statisztaválogatással kapcsolatban? Minel tobb valaszolo pls
Nekem valahogy kamuszagú az egész. Sajnos, manapság sok az átverés, én is megtapasztaltam már, munka ügyben.
Mi van, ha ki tudja, milyen célokra használják fel a rólatok készült videót? Meg az is gyanús, hogy pénzt kérnek, méghozzá nem is keveset...te jó ég! És a végén lenyúlják az összeget, és eltűnnek vele meg a felvételekkel, és bottal ütheted a nyomukat.
Szóval, én bizalmatlan lennék ebben az ügyben, persze, hogy csábító az ajánlat, de...
Nekem ez a véleményem, csak akkor vágnék bele, ha jó tapasztalatról számoltak be erről a statisztalehetőségről mások.
Kicsit off, de én járok statisztálgatni, igaz, belföldön, és inkább tapsolóként a közönségben, nem kapok érte sokat, de mégis egy kis plusz...
200 Eurót fizetni, az több, mint gyanús! Ha annyira kell nekik a statiszta, akkor ingyen is tudnak válogatni.
Hasonlít ez a modellfotózásra. Kifizet az ember egy halom pénzt, csinálnak róla porfóliót, és majd, talán, esetleg kereshet vele valamennyi pénzt. De ez nem valószínű. Ha kurrens egy modell, akkor ingyen is megcsinálják róla a fotókat, mert van benne üzlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!