Elmennél (bankkártya) hitelből nyaralni?
Nincs semmilyen más hitelünk, mind a ketten dolgozunk, nem élünk rosszul, félretett pénzünk nincs, de nem jelentene nagy gondot apránként visszatörleszteni a kártyánkra az összeget.
Viszont mi van, ha hirtelen kellene majd másra? És mi van, ha nem? :) Az értelem és az érzelem viaskodik bennem...
Ti elmennétek? És mekkora összeget szánnátok rá?
Én ezzel úgy vagyok, hogy azért,hogy mondjuk Egyiptomba menjek nem vennék fel hitelt.
Mi sem voltunk még pl. kettesben a férjemmel külföldön, belföldi kirándulásra, wellnessre tudunk összespórolni pénzt, hát oda megyünk! Nekem annyira nem lényeg,hogy hol csak együtt legyünk és pihenjünk!
Semmire nem vennék fel hitelt, ami nem életbevágó. Még akár 50 ezret sem!
Ez kb. olyan,hogy a férjem nagyon akart LCD tv-t. Már eljátszott a gondolattal,hogy részletre. Mondtam,hogy várjuk egy évet és összejön az ára. Össze is jött!
"ma 15:04
Jó, de nem mindenki szereti a Balatont. Szerintem pl. gusztustalan, ha fizetnének se mennék. Az idén inkább nem is mentünk nyaralni, mert csak oda lett volna lehetőség. Inkább kirándulgattunk a környéken, még az is jobb volt."
Én vagyok a 15:04
Hát kérem, akinek nem elég jó a Balaton, az ne menjen oda. Ennyi.
A kérdés az volt, hogy hitelből nyaralni és ki mennyit szánna rá. Én erre adtam egy REÁLIS tippet.
Felőlem mehet Thaiföldre is vagy a Bahamákra, csak az nem jön ki két embernek 80-bó'.
Nem mennék semmilyen hitelből nyaralni. Hogy hitelt vegyek fel valami nagyon vészhelyzetnek kéne történnie,de egy nyaralásra?:S Még ha tudom,hogy vissza tudom fizetni se mennék belőle. Ki tudja mi történhet?
Én se megyek nyaralni mert nem telik rá. Nem tudtam félretenni és el is fogadom. Majd legközelebb. Ti is inkább spóroljatok a következő évre és hátha eltudtok menni,de ne hitelből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!