Elmennél (bankkártya) hitelből nyaralni?
Nincs semmilyen más hitelünk, mind a ketten dolgozunk, nem élünk rosszul, félretett pénzünk nincs, de nem jelentene nagy gondot apránként visszatörleszteni a kártyánkra az összeget.
Viszont mi van, ha hirtelen kellene majd másra? És mi van, ha nem? :) Az értelem és az érzelem viaskodik bennem...
Ti elmennétek? És mekkora összeget szánnátok rá?
én nem mennék el így, baromságnak tartom, aki olyanfajta luxust enged meg magának, amire alapból nem telik. el kell fogadni, hogy nem mindenkinek telik külföldi útra, vagy épp egy 5 milliós kocsira...
a környékünkön sokan vettek ennyiért autót, Isten tudja meddig törlesztik, de mikor vették, villogtak, hogy mijük van...
a sok devizahiteles is megkapta a magáét... nem törődött a következményekkel, a pillanatnyi örömnek, a kapott pénznek örült, nem érdekelte, hogy vissza kell majd fizetnie és hogy mennyit...
Sokan megvették a 20-30 milliós házat, mikor minimálbérből élnek és most sírnak, hogy nem tudnak törleszteni.
De még mindig azt mondom, a lakás olyan dolog, amire hitelt lehet felvenni, illetve sajna legtöbb embernek muszáj. de egy nyaralásra? nem, soha... ez olyan, mint a sok marha azért vesz fel hitelt karácsonyra, hogy olyan ajándékot vehessen, amire baromira nem telne egyébként... (300ezres plazmatv...)
Nem!
Szerintem azok menjenek csak nyaralni, akik megtehetik. Fel sem tudom fogni, hogy juthat valakinek ilyen eszébe...
Amúgy minden hitelfelvétel így kezdődik, "áh persze szép apránként visszafizetem", utána meg nem győzik törleszteni a részleteket.
Legyen ennél több eszetek.
Ha csak 2 hónapig elvállaltok egy másodállást vagy pluszmunkát, már ki is jönne a nyaralás ára. Inkább ilyesmiben gondolkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!