Otp Junior bankkártya? (pls help)
Figyelt kérdés
Sziasztok opt junior bank kártyám van és azt mondták hogy éves díja van csak a kártyának, nem tudja valaki véletlenül hogy biztos csak ennyi díja van? spórolok valamire még 4 hónapig rajta kéne hagynom a pénzemet a kártyán.. nem fognak mással lehúzni? nincs annak költsége pl hogy neten megtudom nézni az egynlegem vagy ilyesmi?2011. aug. 5. 19:45
1/6 anonim válasza:
attól függ...
ha neten nézegeted az 1enleged azért tuti fizetsz..vagy belépésenként vagy havidíjban.....
2/6 anonim válasza:
Ingyenes, csak éves díja van. De olvass utána itt: [link]
3/6 A kérdező kommentje:
azt mondták ingyenes ha neten nézem...
2011. aug. 5. 21:08
4/6 anonim válasza:
Az otp honlapján nézd meg a hirdetményt.
Egyébként nem csak bankkártyád van, hanem van folyószámlád is. Annak is lehet éves vagy havidíja. Az otp direkt szolgáltatás (netezés) szintén fizetős szokott lenni, bár junior számlánál lehet kedvezményes.
5/6 anonim válasza:
Közben megnéztem, mert már csak érdekelt.
Junior számlának és kártyának díja nincsen.
Az otp direkt 49 Ft/ hó
6/6 anonim válasza:
nekem is Juniorom van és nem szoktak levonni Otp direkt használatáért semmit, lényegében semmi díj nincs, ill. a pénzfelvétel csak havonta egyszer ingyenes, meg az átutalásokért is vonnak le, mármint ha én utalok vkinek. meg lehet kérni sms-értesítőt, ami szintén ingyen van, vagyis majdnem, mert a sms árát levonják, de ha van Direkted, az bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!