Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Amway és Nework 21. Segítene...

Amway és Nework 21. Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Arra lennék kiváncsi,hogy a felső vonalam miért erőlteti a folyamatos képzési cd-t.Kap valami jutalékot utána?Főleg,hogy nem akarok üzletet építeni.
2011. aug. 11. 15:47
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:

aloha! én még új vagyok az amwayben, de azt tudom mondani, hogy az n21 és az amway olyan dolgokat tár eléd , hogy le a kalappal. Én mielőtt beléptem volna már cdket hallgattattam és érdekes mondani valójuk van. szerintem nem csak üzleti dolgokat rejt hanem emberi értékeket ami "manapság hiányzik sok sok emberből".

a felső vonal nem kap részesedést a cdböl és ha nem akarsz üzlete akkor is tanulhatsz a cdkböl.

2012. febr. 19. 01:12
 32/32 anonim válasza:
Sziasztok! Megvételre keresek Network 21 és Amway videófelvételeket a 90-es évekből. Legfényesebb pillanatok, BBS, Tihanyi szeminárium, stb attiii7@yahoo.co.uk
aug. 31. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!