Érdemes az Amway-be CSAK ÉS KIZÁRÓLAG csak saját célra regisztrálni? Mármint, hogy csak magunknak vásárolnánk a 30%miatt.
Igaz, én nem vagyok az Amway-ben, hanem FLP-től vásárolok, de szerintem itt is működnek ugyanazok az elvek.
Nézd meg, mit kapsz a regisztrációért. Nálunk az engedmény mellett vannak egyéb juttatások is, amik szintén járnak a vásárlóknak is, nem csak a dolgozóknak.
Próbáld meg kiszámolni, mi mire elég. Én is így tettem, megnéztem, hogy pl. a mosógél hány mosásra elég, átszámoltam, meg szoroztam, hogy akkor ebből mennyi megy el felmosásra, mosogatásra, plusz még környezetbarát. Vagy a First hány más termék helyett jó. Kijött ám, hogy nem drágák a termékek, szerintem ez az Amway-re is állhat.
De ezeket az infokat olyan embertől kérdezd meg, aki rendszeres termékhasználó, neki lesznek tapasztalatai.
Azt nem tudom, az Amway-nél hogy van, nálunk tömbösíteni kell a rendeléseket, tehát ha csak felhasználásra kellenek a termékek, akkor mondjuk csak a fogkrémet, deo stiftet, mosószert és krémet mondjuk 3 havonta elég lehet megrendelni, de ha valaki a vitaminokat is szedi, akkor nyilván neki gyakrabban lesz rendelése. Oda akarok kilyukadni, hogy nézd meg, neked mi kell és milyen gyakran.
Remélem azért tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!