Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Oriflame-mel kapcsolatban...

Oriflame-mel kapcsolatban lenne néhány kérdésem. Tudnál nekem segíteni?

Figyelt kérdés

Lenne pár kérdésem az Oriflammel kapcsolatban, mert szeretnék belépni.

- Be lehet-e lépni egyáltalán 18 év alatt? (17 vagyok)

- Ha valaki belép, annak kell-e valamennyit fizetnie (ha igen mennyit), és kell-e mindig "kötelezően" rendelnie az újságból?

- Hogyan működik ez a rendelés? leadom (leadnám) a rendelést, és utána hogyan jutnék hozzá a termékhez? :)

- És végül, szerinted érdemes-e belépni? Mennyire ismerik az emberek?

köszönöm, aki válaszol a kérdéseimre (linkeket nem kérek, ha csak nem az egyik válaszra mutat.)

2009. ápr. 11. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
2009. ápr. 11. 23:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem tudom, hogy 18 év alatt be lehet e lépni, szerintem nem, de ennek inkább utána kellene az oriflame-nél nézni

2. Vannak olyan akciók, hogy ingyenes a belépés, ez kb. évente 2-3-szor, de ha épp nincs akció akkor is csak 1500 Ft a belépési díj. Éves tagsági díj van, kb. 1000 Ft, de ha a rendelésed 100 pont fölött van, akkor csak 5-600 Ft. Nem kell kötelezően rendelni, nincs minimális rendelési limit sem.

3. Leadod a rendelést (telefonon, faxon, interneten), és postán megkapod a csomagot. Ha a rendelésed pontjainak a száma nem haladja meg a 150 pontot, akkor fizetned kell postaköltséget (kb.600-800 Ft), ha meghaladja a 150 pontot, akkor nem kell fizetned postaköltséget.

(ezek a pontok úgy adódnak össze, hogy minden terméknek megvan, hogy hány pontot ér, pl. egy kisebb termék, tusfürdő 2-3 pont, egy parfüm már 10, egy drágább krém 15 pont, és ezek összeadódnak és így jön ki, hogy hány pontod lesz)

4. Az hogy érdemes-e nem tudom megítélni, ez függ attól is, hogy ahol laksz pl mennyien foglalkoznak Avonnal, Faberlic-el, Farmasi-val stb...

Az emberek ismerik az Oriflame-et, nekem van pár vevőm (idősebbek), akik jobban szeretik mint az Avon-t, mert az Avonban ami idősebbeknek van nagyon drága és nem is nagy a választék.

Én már elég rég óta tag vagyok, nem csinálom nagyban (nem házalok vele), csak az ismerőseimnek és a munkatársaimnak szoktam adni katalógust, és mindig összejön annyi, hogy ami nekem kell a katalógusból, az ingyen van. Mi úgy csináljuk, hogy többen vagyunk 3 faluban, akik foglalkozunk vele és összedobjuk a megrendeléseinket, mindig más nevére adjuk le és így mindig összejön az a minimális pontszám, hogy nem kell postaköltséget fizetnünk!

Ha van kérdésed még szívesen válaszolok, persze ha tudok! :)

2009. ápr. 12. 07:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
lehet 18 éva alatt asszem szülő beleegyezés kell hozzá...sztem csak akkor éri meg ha sok ismerősöd van és szeretsz győzködni embereket...túl nagy a konkurencia...legjobb bnőm 3 éve csinálja(ő is 18 alatt volt mikor elkezdte)egész jól megy neki....szubjektív megjyegyués:én az Avont jobbnak találom,árban,választékban,és sok ismerősöm is inkább ezt preferálja...de ez csak egyéni meglátás.
2009. ápr. 12. 16:23
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!! :)
2009. ápr. 12. 16:27
 5/6 A kérdező kommentje:

2. válaszoló: légyszíves ha olvasod ezt, akkor írj nekem e-mailt, mert lenne még kérdésem +1 kérésem :), ami már nem feltétlenül tartozik ide:)

köszönöm!

2009. ápr. 12. 16:30
 6/6 anonim ***** válasza:
2. vagyok, írtam e- mailt
2009. ápr. 12. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!