Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Átvertek! Hamis árut adtak...

Átvertek! Hamis árut adtak el. Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Vaterán vásároltam egy eredetiként hirdetett terméket több tízezer Ft értékben. Később kiderült, hogy az áru hamisítvány, de az eladó nem hajlandó visszafizetni az árát. Mondtam neki, hogy feljelentem, mire ő, hogy nyugodtan, ő úgyis letagadja, hogy azt a terméket tőle vettem, és azt állítja majd, hogy kicseréltem egy hamisra. Mit tehetek?
2011. júl. 30. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
mi az a termék?
2011. júl. 30. 17:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Kezdesnek a vateran jelentsd be. Nem tudom, hogy a rendorseg foglalkozna e vele. Tanulsag, ne vasarolj vateranon. Jol nezd meg, ki az elado. Ha valaminek tul jo az ara, az hamis, nem jo uzlet.
2011. júl. 30. 17:32
 3/6 A kérdező kommentje:
Egy táska. Írtam a vaterának, de csak annyit írtak, hogy feljelentést tehetek. Az eladó inaktív.
2011. júl. 30. 17:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem hinnem hogy a vateran talalnal eredeti taskakat.
2011. júl. 30. 17:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Már vásároltam ott eredetit, az biztos az volt. Ez sajnos nem az.
2011. júl. 30. 17:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Láttam én már a Vaterán Gucci D&G meg Mandarina Duck táskákat eredetiként hírdetve néhány ezer és néhány tízezer forintokért. Egy eredeti D&G táska alsóhangon 6-700 ezer Ft, tehát ez alatti összegekért hamisítványokat vásárolsz. Normális ember ha ezeknek utána néz egyből rájöhet hogy az összes behúzás, ill. hamisítvány. Vaterán alig vannak eredeti márkás cuccok, ezért nem érdemes ezzel az oldallal foglalkozni. Sok esélyed nincs a pénz visszaszerzésének, előtte kellett volna kicsit átgondolni ezt a vásárlást.
2011. aug. 1. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!