Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem értik meg a bankok,...

Miért nem értik meg a bankok, hogy nem azért nem fizetek, mert nem akarok, hanem nincs miből fizetni a törlesztőt?

Figyelt kérdés

A helyzet a következő, magamnak köszönhetem, hogy ennyire eladósodtam, de már egy ideje nem tudom fizetni a törlesztőket, mert nincs munkahelyem és így próbálunk a kisgyerekemmel együtt talpon és életben maradni. Tudom, hogy nem kellett volna tovább nyújtózkodni, mint a takaró ért, de így legalább az éhezés elkezdését és a rezsi egy részének nem fizetését tudtuk a hitelkártyákkal 1,5 évvel későbbre tenni.

A bankból 3 naponta hívogatnak, hogy mikor fogok már törleszteni. Leginkább az fáj, hogy közölte velem az egyik ügyintézőjük, hogy hát "Hölgyem, maga nem tesz meg mindent azért, hogy törlesszen, ezért negatívan minősítjük, és a bírósági peren a tartozása így akár meg is háromszorozódhat."

Kérdem én, hogy mivel nem teszek meg mindent? Folyamatosan állást keresek, több tucat önéletrajzot beadtam az összes olyan helyre 25 km-es körzetben, amit el tudok vállalni, mert a megoldható vele az óvodába a gyerekemért menetelem, eddig kettő állásinterjúra be is jutottam belőlük. Ezen kívül mit tehetnék még? Bocsássam áruba a testemet csak ne kelljen utána tükörbe néznem?! Csakhogy ahhoz nem vagyok jó testű nő.

Vajon mit kellene még megtennem szerintetek azért, hogy elhiggyék végre, hogy azzal, hogy 3 naponta hívogatnak nem lesz előbb állásom? Sőt még idegileg is teljesen tönkretesznek és még a gyerekemet is elveszíthetem emiatt, ha idegbeteg leszek.

2011. júl. 11. 14:53
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
Középfokú angol nyelvvizsgám van, mert kellett a diplomához, DE mióta nagy nehezen letettem 2004-ben, azóta nem használtam, tehát nincs aktív nyelvtudásom. Ezért nem adtam le olyan helyeken az önéletrajzomat, ahol tárgyalóképes angol nyelvtudást kérnek, mert az nincs. Mióta munkanélküli vagyok, azóta nekiálltam újfent hallgatni az angol nyelvű oktatóanyagaimat és angol nyelvű filmeket és CNN-t nézni, de ennyi idő után is szerintem a társalgási szintnél jobban nem megy. Másik idegennyelvet nem beszélek, mert sosem volt nyelvérzékem.
2011. júl. 16. 11:51
 32/33 A kérdező kommentje:
CNN-t a neten nézem mielőtt ebbe is belekötne valaki, mivel TV előfizetésem nincs.
2011. júl. 16. 11:52
 33/33 anonim ***** válasza:
Ezt jól csinálod, így lehet megtanulni a leginkább angolul.
2011. aug. 1. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!