Hallott már közületek valaki az Eckert és nyári kft-ről? Ugyanis személyi hitelt keresek, és itt elég kedvezőek e feltételek, csak az nem tetszik, hogy előre kellene fizetni törlesztöt
na, most menekülj előlük, megnéztem a cégjegyzéket:
01 09 900550
Eckert és Nyári Korlátolt felelõsségû Társaság (1196 Budapest, Nádasdy utca 57.; [14362787-2-43])*
33. A cég el le ni vég re haj tásadatai
A végre haj tás el ren de lé sé nek idõ pont ja: 2010.06.24.
A végrehajtás ügyszáma: 264.V.1090/10/5
A vég re haj tást el ren de lõ (fo ga na to sí tó) meg ne ve zé se: Ka to na Csa ba 1024 Bu da pest, Ke mény Gusztáv u. 6. 1/9.
Vált. kez de te: 2010.06.24.
Bejegyezve (végzés kelte): 2010. jú li us 27.
Végzés kelte: Fõ vá ro si Bí ró ság 2010.07.27
kicsit széttördelte, de a lényeg látható, végrehajtási eljárás van ellenük, innen Te pénzt nem fogsz kapni
hali
ha jóféle hitelt keresel, akkor sztem a legegyszerűbb egy pénzügyi tanácsadót keresned. ha érdekel tudok adni egy telefonszámot ha írsz egy privit. teljesen ingyenesen dolgoznak, csak azt nem tudom, hogy Budapesten kívül kimennek-e más városba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!